Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

18. 2. 2012 16:22
nikoli opravna zmetků

ale skladiště zmetků :-)

0 0
možnosti
DH

malý david

18. 2. 2012 15:49
senát je jenom

trafika pro jinak nepoužitelné politiky.

0 0
možnosti
PH

petrph

18. 2. 2012 15:48
mám dojem že zde řešíte 2 rozdílné věci

Za a) tedy aby byl Senát schopen kvalitně najít všechny chyby a změtky ktéré v zákonech jsou. To je věc jak času, tak i kvality. Je měsíc málo? A kolik by tedy bylo potřeba aby se ty chyby odhalily? Tedy, skutečně efektivní práce, kdy i senátoři mají své poradce, právníky, experty, kdy i oni přeci mají přístup k připomínkám z institucí a odborné veřejnosti, které parlament ve svém návrhu zákona ignoroval? Není ten měsíc právě  tak dost?

za b)tedy posílení pravomoce senátu aby zase on mohl přehlasovat parlament.taky žádná sranda..

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

18. 2. 2012 13:24
Senát je místo pro přihřívání polívčičky

Dlouho jsem nechápala volání po zrušení Senátu, dokud jsem se na jeho činnost nepodívala z blízka. V lednu projednával návrh zákona o obcích, ke kterému poslanci "přilepili" návrh na zařazení Prostějova mezi statutární města. A co se dělo v Senátu? Kromě toho, že projednávání tohoto bodu doplnil senátor Kubera rádoby vtipným výstupem, tak si senátorka z Jablonce přihřála polívčičku a navrhla na statutární město i Jablonec. To nebylo vám, senátorům, divné, že radní Prostějova chtějí město statutární, ale nedoplnili svou žádost o vyjádření podpory od občanů? Viděli jste vůbec výsledky byť neoficiální ankety, kde většina hlasujících prostějováků statutární město nechce? Zamyslel se vůbec někdo nad tímto dopisem: http://zdenkavesela.blog.idnes.cz/c/242646/Statutarni-mesto-bez-spolecenskeho-salu-dopis-senatorum.html ? Senát sice možná někdy nějaký špatný zákon zastaví, ale jinak je to jenom místo na přihřívání si vlastní polívčičky bez ohledu na realitu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Prof. MUDr. Miloš Janeček, CSc. je český lékař, ortoped - traumatolog, profesor v oboru chirurgie.

Vystudoval Lékařskou fakultu v Brně. Pracoval jako přednosta kliniky Traumatologie Lékařské fakulty Masarykovy Univerzity, ředitel Úrazové nemocnice Brno či jednatel Nemocnice Boskovice.

V roce 2008 byl zvolen do Senátu Parlamentu ČR, kde se stal předsedou Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku. Sledoval zejména zákony týkající se zdravotnictví a školství.

Je ženatý, má dvě dospělé děti.

 

Seznam rubrik