Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Máte pravdu. Na výběr je jedno ze dvou zel (zla) - chovat norky sami, za civilizovaných podmínek, kontrolovat je... a divoké chovy někde v rumunsku, moldávii nebo bůhvíkde, kde je každému naprosto lhostejné, jak se ta zvířata mají. Určitá poptávka po kožešinách tu je a bude. Kdo má zvířata jen trochu rád, vybere si menší zlo. Jen posedlí samozviditelňovači páchají dobro bez ohledu na širší souvislosti.

0 0
možnosti
ZK

Nesmyslná argumentace. Ročně je v Česku zabito 20 000 zvířat primárně pro kožešinu. Přechod do šedé zóny je v podmínkách ČR neuskutečnitelný, nelegální chov by byl odhalen záhy. Ale především, nejde tu o debatu, zda má být klec taková nebo maková. Chov psovitých a lasicovitých teritoriálních šelem v klecích je zrůdný. Jde o etický problém, o zabíjení zvířat kvůli zcela zbytnému produktu.

0 0
možnosti
Foto

Nic neospravedlňuje to, že jsou chována zvířata jen kvůli kožešině pro ozdoby.

Je ostudou, že u nás dávno zákaz chovu kožešinových zvířat není.;-€

1 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik