Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, fízlování by vám šlo. Ale co je na tom divného, vždyť se jmenujete Babiš.

0 0
možnosti

Ty kontroly měly být již dávno !!! R^

0 2
možnosti

P77a27v16e50l 82V96é55b69r

22. 1. 2016 11:50

Doma jsem napojen na dálkové topení a na chalupě topím pouze palivem nejvyšší kvality (dřevěnými briketami) a komín je tak čistý, že kominík jej protáhne pouze co dva roky, aby se neřeklo, s tím, že do toho nemá cenu vrtat. O spalování něčeho horšího nemůže být ani řeč.

Přesto se snahou strkat nenechavý úřední nos do mé domácnosti cítím velmi dotčen a považuji to za závažný zásah do mých práv a svobod, zaručených základními zákony naši (možná právní) republiky.

Co bude příště? Vstup úředníka kdykoliv, jestli nechystám nějaký teroristický čin, což je rozhodně fuj?

4 1
možnosti
Foto

samozřejmě, že má autor pravdu. Kdyby někdo komínem vypouštěl sarin nebo yperit asi by se nikdo na LZPaS neohlížel a poldové by tam vlítli. Když pálí dřevotřísky, pražce napuštěné svinstvy, nebo vyjeté oleje, je to podobné s rozdílem, že ty jedy nepůsobí okamžitě, ale postupně. Je to třeba trestat, protože svoboda jednoho končí tam, kde omezuje svobodu druhých.

1 2
možnosti

Vy jste evidentní zločinec.

Nemyslete si, že vás ta imunita ochrání na trvalo.

Při uplatnění čl. 23 se na nějakou imunitu nikdo ohlížet nebude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik