Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Domnívám se, že prolomení domovní svobody je velmi závažným krokem, který by měl připadat do úvahy až jako poslední možnost (tzv. ultima ratio) - pro tyto případy tu ale máme trestní zákoník a pravomoci policie, nikoliv úřadů. Ochranu životního prostředí, včetně ovzduší řeší trestní zákoník v § 293 a násl. - podmínky pro povolení domovní prohlídky jsou pak upraveny v § 82 a násl. trestního řádu. Na co posilovat moc úřadů, když od řešení tak závažných porušení, o kterých tu mluvíte, máme policii?

0 0
možnosti

Ten zákon se dá hodnotit čistě jako šikana a zásah do soukromí, protože dneska už není nebo v nejbližší době nebude problém změřit exhalace z kotle dronem nad komínem.

0 0
možnosti

A co byznys pravidelné kontroly komínů plynových kondenzačních kotlů.Šrouby se utahují a debilita poslanců vytvářející dobro roste do nebeských výšin.

1 0
možnosti

P59a17v15e85l 24V43é85b75r

9. 2. 2016 16:43

Nezlobte se (anebo zlobte se jak chcete), ale tento paskvil na rádoby demokratický zákon je vrcholně šikanózní. Umožňuje kdejakému úředníkovi lozit po mém domě. A nějaké upozornění dopisem ... ve státě, který má zavedenu fikci doručení ... to si snad děláte legraci!

4 0
možnosti

Až dojde k příští revoluci, jakože k ní dojde, osobně se zaměřím na to, aby všichni, kdo budou hlasovat pro tento zločinný zákon, byli potrestáni.

3 1
možnosti

Az je budete veset, tak vam uvazu uzel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik