Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jste dostal za úkol tohle napsat ? Nechce se mi věřit že jste to napsal z vlastní iniciativy ....

0 0
možnosti

Čekal jsem, jestli se odkopete a dočkal jsem se! Jasně, že jde o to vybrat co nejvíce peněz do nenažraného státního rozpočtu, takže EET je další klacek na zlodějnu nazývající se daně!

Zaměstnanecké ovce oblbujete číslem 10 miliard, že vyberete navíc. Opravdu tomu věříte? Hru letadlo znáte? Tak si to spočítejme: i kdyby bylo živnostníků a podnikatelů, které chcete zmáčknout, 3 miliony (asi je to přemrštěné číslo, ale nechce se mi hledat), tak od každého z nich očekáváte zvýšení odvedených daní o 3.300 korun. Při sazbě 15% se každému z těch 3 milionů podnikatelů zvýší zisk o 22 tisíc korun? Takže zavedením zázračné EET každý podnikatel bude mít měsíčně tržbu o 2 tisíce vyšší (o nákladech na zvýšené tržby ani nemluvím...)?

No to jste i s tím svým jmenovcem ekonomičtí geniové! Ale kdepak, h...o, jste s...ě, kterým setsakramentsky chutná moc...

4 0
možnosti

Jsou věci, o kterých je nehodno mluvit, jelikož jeden na sebe nepřízeň vrchnosti přivolá. Doufám, že se EET projeví v plné nahotě své nefunkčnosti, technické nedokonalosti, a hlavně nasranosti lidí s koblihou v hubě, kteří budou u pokladen marketů čekat i hodiny. Já tomu fandím, jelikož blbec se musí přesvědčit o vlastní blbosti na vlastní kůži. Jinak nepochopí.

10 0
možnosti
Foto

Páni.... to je agitka jak z Rudého práva.

Nevím, jestli vám na to někdo skočí. Ačkoliv.... lidé jsou různí a někoho třeba oblbnete. Proto to přece píšete, ne? :-)

8 0
možnosti

Malej dvůr a dlouhej bič. Asi tak, zmetku.

3 0
možnosti

vy ,v čele s vaším agentem a ,,čerpačem" dotací tady budete kázat o poctivosti v podnikání,to už je fakt vrchol drzosti !

7 1
možnosti

Člověče, Vy máte odvahu. Zvednete každému OSVČ náklady o 1000,- měsíčně, což jsou pro ty nejmenší či začínajíci velké peníze. Vy mu těch 12tis ročně vlastně ukradnete. Měníte podminky podnikání za pochodu a někomu i maříte investici. Za to Vám máme tleskat?

8 0
možnosti

P42a74v23e94l 82V81é96b56r

21. 3. 2016 19:37

Až budete chtít spravit délku kalhot a nenajdete krejčího, až si budete chtít nechat spravit odchlípnutou podrážku bot a nenajdete ševce, tak se zastavte a poděkujte v duchu EET.

Moje manželka je krejčová. Jakmile pro ni začne být EET povinné, končí a jde do předčasného důchodu. Ne proto, že by pro ni končily zlaté časy, které by údajně měla mít kvůli daňovým podvodům, z kterých je podezírána každá OSVČ (daně odvádí poctivě), ale protože na potřebné vybavení a provozní náklady prostě nebudeme mít peníze - a brát si kvůli tomu půjčku, tak to na těch pár let do řádného důchodu jaksi nestojí za to. A co potom s nepotřebnými krámy? Babiš je zpět neodkoupí, ten bude budovat nějaké další hnízdo a drobní živnostníci jsou mu u ... no, však víte u čeho.

7 1
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik