Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není nutné hned hlásat „mysli globálně, jednej lokálně“ .

Pro začátek by stačilo aspoň trochu myslet. :-/

1 0
možnosti
JM

Tak to nemá cenu číst. Pokud si někdo myslí, že jakýmikoliv zásahy sníží teplotu Země o 2

st C, tak nestojí za diskuzi. Z oteplování se stal akorát byznys a veškerá logika jde stranou. CO2 počasí neovlivňuje! Tak zkuste řešit vodní páry, chytráci!

4 0
možnosti
MK

Nechci bojovat proti oteplování! Mám teplo rád a proto budu oteplování ze všech sil podporovat. Žádná mezinárodní konference na tom nic nezmění.

I historie nám ukazuje, že teplejší periody byly vždy obdobím hojnosti, zatímco v chladnějších docházelo mnohem častěji k hladomorům a k válkám.

Závěrem bych rád poukázal na to, že vypěstovat dostatek potravin k přežití je velmi snadné v topech a téměř nemožné v subpolární tundře.

3 0
možnosti
ZJ

Dotaz.

Na co má nyní Babiš zálusk a dal Vám pokyn?

4 0
možnosti
JK

Ano, jednám ekologicky. Nekoupím si nové auto, protože to staré za dalších 10 let vyprodukuje méně emisí navíc, než obnáší výroba nového, nevyužiji kotlíkové dotace z téhož důvodu a navíc i proto, že starý kotel používá kvalitnější palivo, atd, atd.

2 0
možnosti
DB

Připojím se k názoru, který zde již zazněl. Pane poslanče, proboha dokažte, že současné oteplování je vinou člověka. Každý kdo se touto matérií alespoň trochu zabývá, ví, že se to prokázat nedá. Pokud se podíváme na obsah CO2 ve vzduchu pak máme dnes asi tak 400ppm, jenže v dobách dinosaurů a jiných saurů, byl obsah CO2 v atmosféře několikanásobně vyšší...až 2000 - 4000ppm--tedy 5x až 10x tolik a tehdy žádní lidé nebyli a nemohli tedy žádné oteplování způsobit....

takže mi podejde důkazy o tom, že dnešní oteplování není přírodní, ale lidmi způsobené.....pakliže tento důkaz nebudete schopen dodat....možná byste měl přemýšlet o následcích svého jednání, ..tedy vysílání nepodložených informací....tedy mystifikaci národa...

Co vy na to pane poslanče?

Něco jiného ovšem je boj za lokální čisté ovzduší, tam s vámi mohu jen souhlasit....ale nedávejte to do souvislosti s oteplováním i když se vám to politicky hodí...není to ničím podložené...je to jen jedna možnost, ale neprokázaná

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
JF

J71a25n 67F33r25o49l63í61k

16. 3. 2016 17:17

ANO, prostě to zařídí. Vezmě mě peníze a dá je na nějaké dotace.;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Poslanec Parlamentu České republiky; Člen výboru pro životní prostředí; Člen podvýboru pro financování péče o životní prostředí; Člen podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství; Člen hnutí ANO 2011.

Seznam rubrik