Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, nezpochybňuji autora, jistě i k takovému umění je potřeba talent, nápady, kreativita. I když můj šálek kávy to není. Ale umění starých mistrů je o něčem jiném, navíc znám dobře vznešenou atmosféru míst, ze kterých pochází a pak něco, co bych přirovnala k tomu, dostat mokrým hadrem přes hlavu. Navíc to tam bylo (alespoň nic dalšího  "současného" jsem tam neviděla a ještě tento výtvor svým rozměrem válcoval prakticky všechny vystavené exponáty. Zvláštní.

0 0
možnosti
Foto

Nebyla jsem tam, podotýkám. Můj pevný názor - umění má odrážet pravdu, jakoukoliv. Má podněcovat myšlení až na dřeň... tady zřejmě o lidské přirozenosti, protipólu, násilí možná zaštítěným často naším přesvatým křesťanstvím. Jsou známy kresby z koncentračních táborů... muži v plné své lidské kráse a ubohosti té strašné smrti, mrtví naházení na hromadu, nevím... nenapadlo by mi cokoliv takového, co jste napsala... a byla válka ... a byla ,, ve jménu Boha,, ... kolikrát...Nebyla jsem tam, ale takhle ten záměr vnímám já., možná se pletu, a možná je to i humorné .... panna  a sama?;-Ddost možná to bude hlavně tomhle .... inu přemýšlím.;-)

1 0
možnosti
JT

A ja si myslim, ze umeni je od slova umet. A umelec by mel neco umet, tedu umet vytvorit, ne jen sokovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik