Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem zatím vůbec nepochopil, co by sledovali, kdyby to nebyla pravda podpořená důkazy. Vyšší volební preference? Pochvalu od Bidena? Akcie Amazonu?

Jako fakt jen blb si myslí, že to Hamáček s Babišem udělali proto, aby lezli do zadních partií USA a EU. Každý vidí, že k tomu byli přinuceni a nejraději by o tom vůbec nevěděli.

1 0
možnosti

Jak vidite, je jich tu dost. On ten Milous s tema xxx mel preci jen pravdu.

0 0
možnosti

Vždyť tito ruští supermani dokázali věci! Zabili dva (!!! kolik je dnes obětí doby?

Zdroj: https://milenazelenkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769334

takze, kdyby mrtvych, zabitych, bylo vice....?

fuj k Vasim nazorum je hodne slusne - jinak to tady ale, bohuzel, napsat nemuzu

8 0
možnosti

Kdyby bylo paní 20 tak by se to dalo snad ještě pochopit ,ale tohle je opravdu neúcta a hnusný výplod . Baba by se měla stydět.

2 1
možnosti
Foto

Když to v TV Babiš oznamoval, měl tak smutný výraz, jako kdyby přišel o Agrofert, který mu nepatří.

2 0
možnosti

Co Babiš, ale Zeman bude brečet celý týden, kdo ví jestli ho to do neděle pustí.;-D

2 1
možnosti

No vidíte, tak jste pěkně slzela u té telenovely a von vám Bureš přepnul na Bondovku s Hamáčkem. A to to měl dědek tak pěkný....

3 0
možnosti

Když jsem přečetl váš článek, vzpomněl jsem si na pohádku jak pejsek s kočičkou dělali dort.

3 0
možnosti

Až na to, že v ČR před volbami se rozhojnily "iniciativy" se silně proruským kursem, takže teď mnoho Čechů pamatujících si poměry před r. 1989 cítí nesmírné uspokojení z toho, že si na ten proruský směr budeme dávat víc majzla. Díky BISce.

6 0
možnosti

J51i64r74i 53B95o28r

19. 4. 2021 7:53

Mají pech molodci,vyjedou si na houby do Vrbětic a vybuchne tam munice.Tak si vyrazí do Salisbury prohlédnout katedrálu a málem tam umře jejich bývalý kolega.No nedal by jim člověk metál?

10 0
možnosti

Jo, jo a kdepak je jim asi teďka konec.

1 0
možnosti
Foto

Chápu, potřebujete být v realitě. Jiné. V nějaké, která by se dala koupit v marketu. Tahle realita se nehodí. Tenhle svět. Ani mně ne. Potřebujete si dát do pořádku svůj život. Něco Vám v tom brání. Média. Informují o tom, že svět není úplně v pořádku. Co s tím? Snad vlézt si do pštrosa a přimět ho, aby si dal hlavu do písku.

1 0
možnosti

Vaše bezvadně utříděné myšlenky mají podstatnou chybu v označení těch správných viníků - jsou to především američtí imperialisté a zapomněla jste na Kalouska!

10 0
možnosti

Vážená paní, medaile agenti v Rusku o Putina dostali, to je fakt, s tím nehnete. Od váky nás napadla jednou armáda vedená Ruskem (SSSR) a agenti z Ruska (GRU), to je taky fakt. Pokud někdo spáchá teroristický čin a úkladně přitom zavraždí lidi, pak srovnání s pandemií je mírně řečeno cynické. Na každém životu záleží a říkat, že dvojitá vražda je nic moc v porovnání s tím co se dnes děje je myšlení sociopata. A poslední tvrzení je úplně neuvěřitelné, prý starejte se o sebe a nekoukejte co kde lítá. Tak nám budou za zadkem bouchat muničáky, ale když střepina netrefí přímo naši kozu, nebo přímo nás, tak náme dělat jako že se nic neděje, to jsou dokonale obrácené životní hodnoty. A ještě si dovolíte mluvit za nás za všechny soudruhy, tak to prosím ne. Takže buď jste skutečně zamrzla myšlením v socialismu, nebo to píšete záměrně, což je ještě horší.

16 1
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,14
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik