Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Boha jeho a co by všichni při běžném mnohaletém soužití chtěli.

Stereotyp a jakési zglajchšaltování vzhau je bohužel dán délkou vztahu,tzn posunem do roviny pragmatické,více kooperačním,jinak totiž ani vztah udržet nelze.

S tím nikdo nic nenadělá a kdo myslí že ano, lže době do kapsy a může každý hlásat jakési bláboly o lásce nerezavějící, je to všechno nesmysl, v praxi to prostě dlouhodobě NELZE,nic netrvá věčně,ani přechodné pominutí mysli díky hormonální nerovnováze,tedy to čemu se vznešeně říká láska. to může trvat jen  omezenou dobu,defacto je tento stav víceméně pouze iniciační ,pro setrvalé soužití a funkční rodinu je nevhodný ...

Chápu že lidé rádi pohádky, ale neměli bychom je přenášet do reality a dožadovat se jejich realizace v životě vezdejším.

0 0
možnosti
MP

To že muži neudělají nic sami, znamená dvě věci budto jste zestárlsa... nebo jsi  prostě jednoduše místo INSPIRACE muže BUZEROVALA !  . Pro ženu která neinspiruje se muž nbepřetrhne . V žádném věku. A ani kvuli nohám do praku

0 0
možnosti
Foto

Mileno, žádný muž se tu zatím neukázal. Ve svém věku Vám mohu dát ZAPRAVDU.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. Je pro mě zvláštní, že se to týká všech věkových kategorií.:-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1366x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik