Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Svoje rodiče jsem vycvičila, že když je někdo takový obtěžuje, řeknou mu, že mají zlou dceru, která by je, pokud cokoliv podepíšou bez její kontroly, zbavila svéprávnosti. Docela to funguje.:-)

0 0
možnosti
Foto

souhlas - je to hrozné a mělo by se s tím něco dělat, stejně jako s těmi příliš snadnými půjčkami-stát přihlíží jak skupinka mazaných lidí bez skrupulí vydělává na prostotě lidí a jak správně píšete nestydí se ani zneužít nemocných a handikepovaýchR^

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu a pak hned ti sprostí exekutoři, kteří dokáží ze 100 dluhu udělat pomalu 100 tisíc. Nechápu, jak je taková zlodějina vůbec možná!!

2 0
možnosti
Foto

Někde chodí skoro každý měsíc. Pořád dokola. Že aspoň ty, co se tím živí, hanba nefackuje!

0 0
možnosti
Foto

Už jsem poslal do pr..opadliště dějin tři. Ten první sliboval, že budu platit za energii o deset tisíc ročně méně. Tak jsem mu navrhl, že uzavřeme další smlouvu spolu, že kdy těch deset tisíc neušetřím, zbytek mi doplatí za svého. Vyklidil bojiště. Toho druhého po stížnosti více občanů začala hledat policie. Ti třetí byli dva, táhlo z nich jak ze sudu. U nich jsem trval na tom, aby mi vysvětlili, jak chtějí slibovanou slevu dosáhnout. To nezvládli.

Další expert nabízel parní vysavač a čistič. Tak jsem si přístroj půjčil na zkoušku. Rozebral jsem ho a nafotil viditelně opotřebené díly. Fotky jsem přiložil k dopisu, kde jsem napsal, že přístroj není nový a ať si pro něj přijede. Přijel, řekl jsem mu své a s tím krámem vypadl. Po čase se tu objevila zpráva, že byl tento spolek též vyšetřován policií.

Další žertovnou příhodu z Turnova popisuji v textu s názvem "Nechci slevu zadarmo". Zde:

http://www.nebakov.cz/texty/nechci.htm

Autorem toho textu jsem já osobně, pro jistotu.

1 0
možnosti
PB

P58e13t61r 28B86u76r46i87a32n

13. 6. 2018 10:05

Karma. Oslovil mne jednou na ulici dealer zdravotního pojištění abych prý přešel pod jejich pojišťovnu a vysypal mi z rukávu řadu výhod. Abych se ho zbavil řekl jsem mu: dobrá, dejte mi tedy ty prospekty, já si to doma prostuduji a popřemýšlím o tom. On mi na to odvětil, že to prý nemusím, protože on je tu od toho, aby všechno udělal za mě. Zíral jsem na něho jako na zlatý tele. ;-D To si fakt myslí, že deleguji naprosto cizího člověka z ulice, aby mi změnil tak důležitou položku mého života?

4 0
možnosti
PR

Největší problém je v tom že naše zákony umožňují uzavírání smluv například po telefonu, bez alespoň dodatečného podpisu na papír.Já už podobné otravy posílám naprosto sprostě do jisté části těla.Další problém je ten že je možné upisovat se na dodávky energií až na 10let,přitom k tomu není žádný důvod. Výhodné je to pouze pro šmejdy,hlavně tehdy když si můžou do smluv dát nesmyslné sankce.Bohužel i řada mladých lidí se nechává přesvědčit že jinak než na x let to nejde.Přitom stačí aby se smlouvy daly ze zákona uzavírat jen na dobu neurčitou se standardní výpovědní lhůtou 3 měsíce a bez jakékoliv sankce.Bohužel naši zákonodárci nemají nejmenší zájem tento problém řešit, na problémy lidí kašlou.

6 0
možnosti
PB