Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I88v10o 59Ž48á48č41e54k

15. 1. 2016 11:38

Když někdo nevyjde s penězi, tak je na něm a jen na něm, aby přemýšlel, jak buď víc vydělat, nebo méně vydat. Kdo to za něj má řešit?

1 0
možnosti
Foto

Moje reakce je asi drsná, možná až sprostá. Ale je to tak.

Každý svého štěstí strůjcem. Lidé se odjakživa slučovali dohromady, aby i náklady života měli společné. Takže náklady na rozbitou pračku / ledničku je lepší rozdělit mezi dva lidi než to nechat na jednoho. Stejně tak nájem.

A pokud někdo má plat 11200 hrubého (na směny) a nestačí mu to, tak by s tím měl něco dělat. A ne fňukat. Také záleží na tom, jestli máte nějaké vzdělání či vyučení. Já vidím všude cedulky, že přijmou pokladní, kuchaře, číšníky apod za cca 13000 čistého. A to nejsem z Prahy.

A pokud je neočekávaný výdaj (oprava ledničky), tak máme také děti, že?

0 0
možnosti
OP

Předpokládám, že tento blahosklonný návrh předkládá autorce člověk s příjmem nad 50 tisíc s pěkně ostrými lokty. O těch loktech totiž celá nepřiměřená nerovnost ve společnosti je

0 0
možnosti
VV

Dobrý den , mám pro vás řešení (pokud popisujete svůj stav ) jděte dělat něco jiného , změňte místo bydliště , banku a jste v pohodě na svém .Každý kdo chce si peníze zcela legálně vydělá --> Lídl nabídka zaměstnání je docela bezva .

0 0
možnosti
Foto

Protože vedle zemí jiných je také ČR vybavena státním úřadem s názvem Statistický, podle něj byste měla mít tu průměrnou mzdu také vy. A nebo dokonce, když váš soused snědl k večeři celou pečenou kačenu (a nebylo mu z ní blbě), tak vy jste statisticky měla z té kačeny půlku (a ještě vám z ní i když jste ji vůbec nesnědla, mohlo být špatně). :-P

0 0
možnosti
PV

P96a22v35e27l 56V70é52b11r

15. 1. 2016 10:00

Statistika je úžasná věc: Stojíte-li jednou nohou na rozpálených kamnech a druhou v lednici, ze statistického hlediska je vám akorát: ani zima, ani horko.

1 0
možnosti