Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jen tak na okraj k tomu pásovému oparu - dostávají ho spíše starší lidé (u nich už imunita může být problém) a je to tedy "hlína". Moje příbuzná má bolesti již dva roky, léky na bolest nezabírají a je z toho už "na hlavu". Má zničené dva roky života a nikdo neví, jestli někdy bude bez potíží.

Ono zlepšit si imunitu psychickou pohodou je hezká teorie, ale jak víme, životní průsery se nevyhýbají nikomu :-P

(až dosáhnu patřičného věku, proti pásovému oparu se očkovat ráda dám!)

0 0
možnosti
Foto

No psala jsem zlepšovat imunitu A psychickou pohodu. Je na to spousta způsobů. Ale být v pohodě, aspoň většina z nás, tak by se "opupínkovali" zdravotníci a lékárníci, protože by jim rapidně ubylo pacientů....;-D Samozřejmě každý máme svoje potíže. :-/

0 0
možnosti
Foto

Pro diskutující: článek není o tetanu, ale o očkovací vakcíně a o tom, že musíte podepsat papír, na kterém je napsáno: vakcína vás může poškodit na zdraví nebo zabít. Jinak proti očkování proti tetanu nic nemám, na rozdíl od různých ostatních, např. chřipka, pásový opar apod.

0 0
možnosti
MT

No, ten papír se teď podepisuje kvůli vlně hysterie, která se proti očkování (lhostejno jakému) vzedmula. Holt se všichni bojí, aby je někdo, komu se týden po vakcíně vyrazil pupínek na nose, nehonil po soudech.

2 0
možnosti
TH

Buďte tak laskava a opravte si tu hrubku. V názvu obyvatelů měst se píše velké písmeno. K obsahu článku (hysterie nad očkováním, které chrání proti smrtelné chorobě, na kterou se umírá ve strašlivých bolestech a utrpení) se raději vyjadřovat nebudu.

3 0
možnosti
JS

Ve svém článku mimo jiné píšete o strachu. Problém spočívá v tom, že s tím, jak jsme se díky očkování zbavili řady velice nebezpečných nemocí, mizí strach z těchto nemocí. Jsou příliš vzdálené, příliš abstraktní, příliš vzácné – skoro neskutečné. Kdo dnes zná nějakého člověka, který onemocněl tetanem nebo tifem? A tak nastupuje jiný strach – strach z očkování.

Je to stejné, jako když se někdo bojí ohrady proti vlkům, a tak ohradu zbourá.

6 0
možnosti
MT

Na zdraví (případně na životě) vás může ohrozit zejména Clostridium tetani, resp. tetanospasmin. Zpochybňovat zrovna tohle očkování, to už chce opravdu vzácně se vyskytující nevědomost.

5 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1366x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik