Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

EU asi neví, co s penězi!! Podle blogu pana europoslance T. Zdechovského z 1.6. by ČR dostala ke kvótě 1328 (údajně námi vybraných, tedy spolehlivých) imigrantů, částku 218 milionů korun - což je na osobu cca 164 tisíc Kč. To je na asi 1 rok docela málo a potom už všechno další bude hradit ČR. I kdyby byla všem nabídnuta práce v Amazonu, kolik jich tam skutečně pracovat půjde?? - a co s tím nezaměstnaným zbytkem?

2 0
možnosti
Foto

:-) I pro nás zvyklé pracovat jsou některé práce náročné na výdrž - dvanáctky nebo i osm hodin fyzicky náročné nebo nudné jednotvárné nekvalifikované práce. Nedovedu si moc představit, jak ji vykonávají lidi, zvyklí na něco naprosto odlišného. Ale nerada bych je podceňovala :-)

1 0
možnosti
AS

Máte pravdu, taky mi přijde, že eurokomise a europoslanci a euroúředníci si hrají na nějaký ideální virtuální svět, kde je všechno sluníčkově snadné. Nevidí, nebo nechtějí vidět, že to nefunguje, že nám zbývá ještě kus vlastního rozumu a nenecháme si tohle naočkovat. Čert ví, co to tam v Bruseli řádí za virus, který napadne každého, kdo tam jednou vleze do eurokanceláří, asi to tam šíří klimatizací;-(

3 0
možnosti