Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdy v historii nebyla zvirata v divocine tolik a tak dobre chranena a zvyhodnovana jako dnes ... Zaroven nikdy nebylo nutne zastrelit v divocine tolik zvirat z duvodu regulace a ochrany rovnovahy. Napriklad v Severni Americe i pres pokrytecke odsuzovani lovcu, nezilo nikdy tolik lovne zvere .... proste pokrytci od TV maji obcas potrebu si splnit nejakeho sveho imaginarniho bobrika spravnosti .. a tak se obcas dostane na svetlo bozi i prispevek jako ten dnesni tady 8-o

1 0
možnosti
SS

Bisonu a treba vlku byvavalo v USA a Kanade troche vice nez ted, ze?

0 0
možnosti
JC

Vůbec s Vámi nesouhlasím.

Vy jste snad viděla medvěda po sobě v lese nebo na ledovci uklízet?

A co je divného na tom, že člověk zabije zvíře - vždyť je to v jeho teritoriu jeho přirozené chování.

Když se domáháte uznání přirozenosti medvědů (a streptokoků taky?), proč neakceptujete přirozenost lidí? Lidé byli vždy lovci a zabíječi a požírači zvířat - to je naše přirozenost.

5 0
možnosti
Foto

Ono to od te televize ve ctvrtem patre, v dome, ktery stoji na miste, kde se pred desitkami ci stovkami let prohanela stada dive zvere, vypada proste jinak ;-). Pani ma pocit, ze ona s tim nijak nesouvisi.

1 0
možnosti
JV

J73i27ř29í 14V70i29m29r

20. 3. 2015 10:59

"Když se pohybuju v teritoriu šelmy, tak holt se dá čekat, že třeba taky zaútočí, protože je to její přirozenost."  A dál? "Tudíž se nechte sežrat" nebo jak jste to myslela?

5 0
možnosti
PP

P95e54t65r 73P82á19l48k79a

20. 3. 2015 11:38

medvěd se zkrátka neplánovaně dostal do teritoria šelmy a zaplatil za to životem.

Tyhle laické ochranáře zvířat předpokládám nejvíc fascinuje, že medvěda po jeho "odchodu" zastřelili. Asi by ho radši nechali vykrvácet.

4 0
možnosti
JT

Kecy v kleci. Nikdo divoka zvirata netresta. Ledni medved na Spicberkach chtel ulovit cloveka a ten se branil a medveda zabil. Vyuzil k tomu jedineho prava, ktere se v divocine pocita. Prava silnejsiho. To mi prijde daleko prirozenejsi nez prisuzovat nejake lidske pohnutky a prava divokym zviratum.

9 0
možnosti
VT

JJ, sežrát a nebýt sežrán.

1 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1366x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik