Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nezapomínejte že jsem Češi!

Já vypěstuju trávu, obarvím ji na fialovo, napustím prudkou rakovinotvornou látkou a odevzdám na policii. Potom počkám předepsaný počet měsíců, najdu tu mojí fialovou odrůdu (zrůdu) a začnu ji kouřit až onemocním. Potom za žaluju stát a vysouzenou částkou zaopatřím své děti.

Proto to nejde. Aby se stát nedostal do finančního průseru

0 0
možnosti
JR

J93a19r95a 30R94a40n90k

6. 10. 2015 0:06

Zajimave, ze jiz v mnoha Statech v USA je legalni a treba u mne v Britske Columbii jsou obchudky, kde muzete medicinalni - kapsle, olej, cokoladu, na koureni - koupit, ale musite se prokazat, ze je Vam vice nez 21, tak jako s alkoholem.

0 0
možnosti
TF

Nedělal bych z toho žádnou tragedii. Konopí je jako prostituce, kdo chce tak si vždycky najde. Jako jsou na netu tisíce žen nabízející služby, tak stejně v každé vesničce se najde nějaké to políčko s cannabis . Funguje to dávno a i bez legalizace. ;-)

0 0
možnosti
TK

Paní Zelenková, byť jsem to tentokrát právě já (nikoliv stát), kdo tratil na výprodeji konopí, musím uznat, že v řadě věcí s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti
Foto

A domácí samovýrobci mastiček všeho druhu, zvýší k nemalé radosti chovatelů prasat - odbyt vepřového sádla.

1 0
možnosti
JT

Ani moc ne. Sadla se daleko vic sni, nez promasti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik