Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

kamarád syna se předloni vyučil kuchařem. Řeknete si, že o práci nemá nouzi, protože poptávka po kuchařích a pinglech visí na každé druhé hospodě. Ale ouha, bez praxe ho nikdo nevezme, i když měl po dobu výuky každý druhý týden praxi v normální restauraci. A to mi říkal, že jsou školy, kde se učí jen teorie bez jakékoiliv praxe(i když se mi tomu nechce věřit).

2 0
možnosti

Kuchaři mají hodiny literatury a češtiny i když to padá na nejméně úrodnou půdu, musí tam sedět.

0 0
možnosti

Kdo nemuze dlouhodobe sehnat praci,at jde na ves past ovce a kozy,chovat kraliky,slepice.Mozna prasatko. Byty a pronajmy pudy jsou za hubicku. Pro vlastni spotrebu toho vyrobi dost a z podpory si koupi treba sul,kterou nevyrobi. Zdroj bohatstvi je v pude - fyziokrate.

Penezni system je otrokarsky. Lepsi je byt na pracaku, kvuli soc a zdrav dani.

Muj stryc se naprosto uzivi sam svym polickem a zviratky.Uzivi celou rodinu.Prebytky bohate proda lidem z mesta,ktery ty synteticky kurata nechtej uz jist a tim bohate provozuje tri deti.Manzelka je v domacnosti,z duvodu stejne mizive vyhlidky na vic jak 60 na hodinu.Rozmnozili prasatka a maji se,media vam to nereknou, maji se dobre a jako socky nevypadaji.Penize maji taky,jen ne tak velky prutok. Ted me v diskuzi ukamenujte,ale neni cas ten system opustit,kdyz vam bere 51% penez rocne?

2 0
možnosti
JF

J31a88n 87F86r58o81l38í45k

7. 1. 2014 14:09

Ten systém už mnoho lidí opustilo a šedá ekonomika jen kvete. Pouze zaměstnanci mají smůlu a platí jako mourovatí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 420
  • Celková karma 24,00
  • Průměrná čtenost 1363x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik