Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I75v68a98n 85M71i55n69á46ř

9. 3. 2016 21:39

Pod tímto článkem jsem napsal příspěvek, ve kterém jsem Kotlebovu stranu hodnotil jako obdobně nebezpečnou a srovnatelnou s komunisty v ČR! Rozdíl je pouze v tom, že každá z nich stojí na opačném pólu protidemokratického extrémizmu! Ač jsem nepoužil jediné hrubé slovo, byl jsem z diskuse vymazán !!!

1 0
možnosti
JC

Zvláštní, co? Já jsem vymazáván naprosto absurdně. Stačí vyslovit sebekultivovanější projev nesouhlasu s tím, co redakce schvaluje - a šup! jsem pryč.

0 0
možnosti
MK

Rv Srovnání Konvičky s Kotlebou kulhá na obě nohy. Kdo chce solidní formou odmítat islám, nemůže to dělat z fašistických pozic. K tomu viz. moje odpověď p. Matuškovi.

2 0
možnosti
HM

U nás Kotlebou je Zeman ..;-O

2 7
možnosti
JH

J43a98n 30H82y71n11e51k

9. 3. 2016 14:25

Paní si zobla pšenice. Nebo vyplašená vyběhla z kurníku?

8 3
možnosti
JC

U nás žádný Kotleba není.

Pan Kotleba buduje svou stranu již přes patnáct let. Pomalu a postupně. Stoupá zdola na horu. Z radnic se dostal až na kraj a jako krajský župan si vede dobře. Není se tedy stává i silou parlamentní. Jeho cesta nahoru byla pomalá a tak lze očekávat, že je postavena na pevných základech a bude dále pokračovat.

Źádný takový fenomén se u nás nevyskytuje.

U nás se všichni tlačí hned do padlamentu, tak splichtí a pak rozbijí nějakou koalici a následně se po nich slehne zem.

11 0
možnosti
ZB

U nás je v parlamentu už Okamura,nyní vlastně rozdvojený.Konvička je tam v podstatě taky,jako součást "zrádců Tomia" Úsvitu.Ostatní strany je ignorují,stejně tak jako budou na Slovensku ignorovat Kotlebu.92 procent volíčů s Kotlebou a jeho fašistickou partou nechce mít nic společného...podobně to u nás dopadne i s Okamurou,Bartošem nebo Konvičkou.Tady máme "nadějných" kandidátů hned několik,jeden lepší než druhý a za každým jde "celý národ"....;-)

2 13
možnosti
ZB

Mínus?To asi,že jsem zapomněl na Vandase a "islámem vzkříšeného" Sládka.;-)"Vlastenci" to nebudou mít jednoduché,rozhodnout kdo ze zdejších vůdců je ten správný vůdce,který "zachrání národ před islámem" a jako bonus,o který jistě "vlastencům" nejde;-),si naplní ze státního kapsu....

3 6
možnosti
Foto

Až se tady stane neúnosným, že jedna větší část obyvatel vesluje a menšina z nich se pouze bezpracně veze a ještě se těm veslařům drze chechtá (do této skupiny vysmívačů budou u nás za pár let patřit také nepracující uprchlíci), bude to zde muset vyřešit nějaký ten český "Kotleba"...!!

12 0
možnosti
TJ

Myslím, že už teď vesluje menšina. Pak jich hodně veslování předstírá, jiní veslují naprázdno nebo zlomeným veslem (těm to jde nejlíp a nejrychleji, tak si připadají nejdůležitější) a zbývá vámi zmíněná menšina, co vesla zahodila úplně a teď se chechtá.

Pardon, ještě tu jsou zpátečníci, co veslují proti. A ti, doufám, půjdou přes palubu první.

5 0
možnosti
PK

Tak oni si Kotlebovci dost těžko mohou nechat něco nelíbit, ale jinak karma :-)

0 1
možnosti
OP

Když to nejde po dobrém, přichází zlé. Kotleba je pro politiky výstrahou, že jejich činnost je špatná. Pokud budou i u nás Bohouš s Babišem ignorovat potřeby země a lidí, objeví se i u nás radikálové

10 0
možnosti
MS

Nevím, proč by měl být nějaký problém se stranou, která získala v parlamentních volbách 8%. Komunisti u nás pravidelně získávají přes 10% a do vládnoucí koalice se ještě (zaplať příroda) nedostali. :-)

5 0
možnosti
TJ

Náckové ani jejich pohrobci nikdy nebyli, nejsou a nebudou pravicí. Je to stejná pakáž jako komunisti.

Ale jinak jste to trefila, protože BPI se do PS dostane stoprocentně, i kdyby měli program psaný na ubrousku. Dobře to není, ale třeba to pomůže vymést ten současný chlív.

7 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik