Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J32a44n 57U92l38r15i34c16h

20. 8. 2015 10:55

Bud chcete rovnopravnost, nebo chcete byt ochranovane kvetinky. Nemuzete byt oboji. Vas blog povazuji za genderove nevyvazeny, a mela by se na vas podivat nejaka neziskova organizace.;-D Ptam se tedy, kam se podely ceske zeny?:-P

0 0
možnosti
RS

Bohužel za toto může NORMALIZAČNÍ kultura - kdy dnešní mladí vypadají skoro stejně holky i kluci, chovají se skoro stejně, maminky včetně VÁS DÁMY vychovávají kluky bez mužského vzoru, je tady přehnaný feminismus a emancipace... Pak se nedivte, že muži už ani snad nevysedávají v hospodách, ale prostě sedí u počítačů stejně jako ženský, a jenom plkají a plkají.

Tradiční rodina, kde muž ženu ochraňoval, je pro většinu žen přežitek, ženy dnes umí se sekačkou a chlapi zase v kuchyni. Proč ne - ale máte tady, co jste chtěli. Buď musí vzít v této situaci tu "ochranu" do rukou jak muži, tak ženy, podobně jako v Izraeli, nebo tady ženský nemají plkat, že nemají chlapy, co by je ochraňovali - přesně to jste nechtěly a chtěly jste emancipaci a rovnoprávnost.

Chlap ochránce je dnes brán jako nějaký přežitek z pravěku, kovboj v klobouku s uměním přežití v divočině je ke smíchu, vždyť je to zastánce nějakých starých hodnot a maskulinní mužské nadvlády nad ženami... Takže až budete chtít ochranu, tak si dámy i pánové třeba řiďte z obýváku každé své drony ;-D ;-D

0 0
možnosti
AR

A85d94a55m 79R81y38c45h48l69ý

19. 8. 2015 18:39

Za to muže ta emancipace. ......

0 0
možnosti
BK

Zeptejte se Dienstbiera s Marxovou! ;-D

Myslím, že naprosto nejlíp to vysvětlil pan Jinřich Šašek níže.

0 0
možnosti
JH

J26a47n 27H61l17e78d41í24k

19. 8. 2015 15:50

zrušením totalit a vojens základ služby se narodil nezodpovědný bordýlek, ve všem. Hoši zlenivěli, kouří marjánku, hrají PC hry, ani se stále častěji nechtějí starat o náhodného potomka. Surová příroda si pomůže negramotnými násilníky z černé Afriky. Bruselští ouředníci to zdůvodní.

0 0
možnosti
LO

L10u85b35o48š 58O62t47t

19. 8. 2015 14:12

To Vy matky, vychováváte tyhle "mamánky", kteří se neumí ani prát, ani se přiznat, když něco provedou. Zeptejte se svých přítelkyň, kolik vychovaly pořádných chlapů. A dejte mi vědět....;-D

2 0
možnosti
RK

To je zajímavé... Vždycky slyším jak všude chybí ten mateřský mírumilovný ženský element, který by zabránil násilí:-)

0 0
možnosti
PP

Nikam se nepoděli, stále tu jsou, jen jim někdo sebral ty klacky, kterými mohli zahnat či zastrašit nebezpečenství hrozící ženám.

0 0
možnosti
LK

Ta akce má být co? Zkuste si nějakou akci a obviní Vás z několika trestných činů.

0 0
možnosti

Evropských mužů se zbavily evropské ženy. 

Evropský muž se k ženě nemůže chovat jako k ženě, jelikož by to bylo obtěžování. Musí plnit nějaké pitomé kvóty, kolik kde bude žen. Nemůže živit rodinu, protože nesmí vydělávat víc než žena. A to ještě ne tom nejsme jako v USA, kde se muž se ženou pomiluje a když se to ženě nelíbí, tak ráno řekne že ji znásilnil a oni jej odsoudí. 

Zavinily jste si to svojí emancipací. Dokud byl muž mužem a žena ženou, tak jak to bylo po tisíce let, tak to fungovalo. Primitivové používali domácí násilí a pitomci bránili ženám ve vzdělání. To se nezměnilo. Bohužel ostatní normální muži se snaží, ale stále narážejí na emancipaci. Žena chce mít stejná práva jako muž. 

Takže zrušme rozdělené záchodky, ve sportu slučme kategorie, přepišme zákoník práce, aby všichni mohli nosit stejná břemena. Mužům to sice nepomůže, ale snad si ženy konečně uvědomí, že je mezi námi rozdíl.

2 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1366x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik