Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J33a54r84a 50R85a33n50k

31. 3. 2015 0:48

Tak se Vam ulevilo a za dva dny je po vsem. Ja na rozdil od Vas, nikdy v zivote nezapomenu ani na ty nucene 1. Maje:-/, ani to, ze jsme stopovala ze skoly 21.8.68 mezi ruskymi tanky;-O

2 0
možnosti
PT

Madam jediní kdo se z těch američanů po ... jste vy antiami putinova klaka v čele se soudruhem Filipem a soudruhem Vyvadilem, uvědomte si že přivítat  spojence jako spojence je obyčejná lidská slušnost, přivítat spojence jako ruského okupanta to je patologie rozumu.

5 0
možnosti
Foto

A víte proč tam mnozí z lidí byli? Proto, aby jasně ukázali, že těch křiklounů, co se tváří, jak jich je obrovská spousta, kteří obyčejný čtyřdenní průjezd označovali div ne za okupaci, je zoufale málo, ale těch, kteří cítí, že náš příklon k západu musí být jasný a srozumitelný, je prostě víc.

Váš článek považuji spíše za rádobyobjektivní sdělení někoho, kdo je evidentně zklamán z toho, že protiamerické demonstrace byly jedním obrovským fiaskem, že se ukázalo, že mnozí z podporovatelů pana Vyvadila jsou obyčejní zbabělci, často lidé schovávající se za více Facebookovými účty, aby vyvolávali zdání masovosti protestů. Jeho skupina čítala na tři tisíce členů i více - kde jsou? Kam zmizeli ti odhodlaní hrdinové, kteří hřímali, jak zastaví americký konvoj? Nezmizeli, oni tam byli - těch bláznů ale nebylo více, než dvacet či třicet a každý z nich, přesně dle taktiky současného rudého boje na sociálních sítích, vybaven třeba i dvaceti FB účty.

2 0
možnosti
Foto

Kdyby nás, nedejpámbů, někdo napadl, jděte do první řady a zažeňte ho deštníkem.

2 1
možnosti
Foto

Dopoledne mi volal syn, který projížděl D1, že potkal u Velké Bíteše americký konvoj, který doprovázela kolona automobilů a tuto kolonu uzavíral cirkus.

Tedy skutečný cirkus se vším všudy včetně maringotek.

Takže naše propaganda může zase být na něco hrdá.

Jinak souhlas s autorkou.

Karma R^

4 11
možnosti
VS

Je pochopitelné, že Vás neúspěch komunistické propagandy ve věci průjezdu kolony a hlavně způsob, jakým byla u nás přivítána, těžce zasáhl a že trpíte. Uvědomte si ale, že každým podobným pokusem o protiúder budete rány ve svém nitru jen více drásat...

10 2
možnosti

Jééé, to je krásný brekot:

"Prostě tady jen projela americká armáda, která se pořád snaží rozšiřovat svoje kontrolované území, stejně jako mnozí ostatní. Jestli naše spojenectví je pro nás pozitivum nebo spíš negativum ještě ukáží budoucí události... "

Loni tady projelo 11 vojenských transportů US Army, cca 30 transportů belgické královské armády a mnoho dalších. Čeští výsadkáři jezdí po Bavorsku, čeští letci se účastní leteckých cvičení Red Flag v Nevadě (USA).

Autorka neví, oči nevidí, srdce nebolí...

6 3
možnosti
Foto

Na rozdíl od těch ostatních šéf toho konvoje jednoznačně prohlásil, že jde o demonstrací síly.

2 2
možnosti

V86í34t 45Ž37í17l42a

30. 3. 2015 11:03

Normálně bych se na nějaký konvoj vy... Ale díky soudruhům a jejich aktivitě zde cítím povinnost tam jít....

9 1
možnosti
Foto

Prozradím Vám tajemství, proč je kolem toho takové "divadlo". Nebýt různých těch Vyvadilů, Cvalínů, a ostatních rudých elementů, kteří v tom konvoji hledali vědu a strašili americkou invazí, žádné divadlo by se nekonalo. Každý rok na našem území dojde k několika mezinárodním vojenským cvičením, na kterých se podílejí právě i američtí vojáci. A protože Vyvadilové a Cvalíni netuší, co se děje třeba v Náměšti nad Oslavou když tam cvičí třeba letečtí návodčí, tak je klid. A protože si spousta lidí nechce nechat líbit od bolševiků, co najednou začali vystrkovat růžky, diktát, jak budeme žít, tak si ta spousta lidí přišla skrze ty americké vojáky do všech těch přátel Ruska a podobných podivínů, kopnout. Z mého pohledu zcela pochopitelně.Tož asi tak...;-)

18 2
možnosti
MK

Pane V. Kroupo, to velké divadlo kolem US Army neudělali "cválínové, vyvadilové, hermánci"  a jim dle vašeho názoru podobní, ale naše média, která o tom psala s takovou gloriou, až se na n...... li lidi, který to bylo fuk.   Rv

4 7
možnosti
Foto

Já myslím, že propagaci toho konvoje pomohli nejvíce lidé jako Filip, Vyvadil a podobní. Díky jim si spousta lidí řeklo, musíme se tam jít podívat a těm Američanům zamávat, ať nám ti bolševici neudělají ostudu.

17 1
možnosti
JL

Nerozumíte tomu šílenství? Já myslím, že tomu spíš rozumět nechcete. Můj výklad je takový, že v médiích v poslední době dostali prostor kreatury typu - Filip, Vyvadil, Bartoš - a lidé si řekli, že jejich názory prostě podporovat nebudou. Domnívám se, že v případě, že by jmenovaní pánové byli zticha, tak ten konvoj projede a skoro nikdo si toho nevšimne.

18 0
možnosti
Foto

nebyli to tito pánové, kdo ten konvoj označili za demonstraci síly.

4 3
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1366x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik