Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Celoročně letní a je to....

1 0
možnosti
Foto

Celoročně přírodní,  to "letní" je jak? Docela v tom mám guláš. To letní není podle přírodních hodin pane Matoušku. Nebo se pletu? 

Tak jak je to odjakživa dobré pro nás, pro zvířata a přírodu. My, stejně jako vše živé máme v sobě nastaveny biologické hodiny, které jsou v souladu s přírodou, přesto si na sebe, lépe řečeno, bylo na nás vymyšleno takové smečko...To znamená, je-li slunce v pravé poledne přímo na vrcholu, je odjakživa, co se měří čas, 12 hodin. Ptáčci nám také štěbetají ve stejnou hodinu, kdy se probouzejí.

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den, paní Mileno, moje jmenovkyně.

Stupidita letního šoupání s časem, mě také zajímá. 

Normální postup by byl ten, že se prostě nějakou vyhláškou ze dne na den vyhlásí, "Milí občané, tzv. letní čas je nesmysl, letos v březnu o víkendu si hodiny nikam neposouvejte!" Tečka. 

Naše milá veřejnoprávní TV by to na ČT24 měla několik dnů předem na běhající liště,pravidelně by to sdělovali ve všech zprávách na všech svých kanálech a je to. Tím bychom věděli, že je ČT opravdu konečně veřejnoprávní a tím užitečná.

No nebylo by krásné takto rychle a logicky se chovat?

Ale to víte byrokrati chtějí být důležití, aby nám dali najevo, jak si zaslouží od nás své velmi dobré platy na různých zbytečných postech.

Pokud máte paní Milenko odkaz na tu diskuzi, budu ráda, když jej sem dáte.

 Děkuji a ode mě karma.

4 0
možnosti
JS

bohužel se obávám,že to neprojde ani skrz byrokratické postupy, přece neudělají něco stejně jako v Rusku :-/

3 0
možnosti
VH

AŤ už bude výsledek jakýkoliv, určitě bude rokování podstatně delší.

2 0
možnosti
Foto

R^Nojo8-o Furt je na co se těšit;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1366x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik