Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Je to o vzájemné toleranci. Někdy "paří" sousedi, někdy my. Prostě občas má každý důvod k delšímu posezení a oslavě. Jediné co si řekneme Vy jste to ale včera rozjeli. Samozřejmě, když Vám noc co noc pod okny vyhrávají a vyřvávají ti, jež žijí jen ze sociálních dávek a nemusí se vyspat do práce, zavřené okno nepomáhá, tak je třeba konat. Ale to se mohlo i dříve.

1 0
možnosti
MT

Sousedi je jedna vec - to je uplne jina vec. To je jednou za dlouhy cas. Ale hospoda, anebo urcita mista delaji hluk pravidlene, jestli ne kazdy den tak obden a samozrejme pres vikendy a mnohdy az do ranniho kuropěni...

1 0
možnosti
Foto

Je to tak. Několik let jsem bydlela přímo nad hospodou a byl to čistokrevnej děs. Co se mi do bytu nevedralo oknem, to se neslo zdmi. Zlatým hřebem večera (noci) bývalo zatahování rezivějících venkovních rolet. Neobtěžoval jen hluk, ale i kouř a zápach přepáleného tuku a kvasících zbytků piva.

0 0
možnosti
Foto

To je pravda. I přes odsávání je široko - daleko cítit hlavně zelí nebo ryby. Taky much je okolo nějak víc:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik