Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na straně druhé máte autorko podle statistiky tolik různých věcí (jako např. 1/4 osobního automobilu značky Audi, 1/15 rodinného domu o dvaceti pokojích s bazénem atd.), že kdybych je vám měl zde všechny vyjmenovat, tak by se vám ani nevešly do bytu, nehledě k tomu, kolik toho všeho jen za jediný den statisticky sníte a vypijete, takže se máte nad poměry opravdu velmi dobře... takže těch 10 tisíc korun měsíčně si na důchod můžete (opět statisticky) klidně odkládat...:-(

3 0
možnosti
Foto

No koukám, že jsem se na to zatím dívala ze špatné strany. Teď jste mě uklidnil ;-D

1 0
možnosti
Foto

Naše platy jsou EU a dalšími, kdo o tom rozhodují, drženy záměrně a uměle nízko - máme punc "banánové republiky" a nakonec to už dnes ví i každý ekonomický migrant - pro kterého jsme jen nepříjemná tranzitní země, kde se nedá žít... brr - rychle odtud pryč.. (vida, na každém mínusu je i nějaké to plus....)

A tomu pak odpovídají ty "důchody" - správně by se mělo říkat ŽEBRAČENKY...

Autorce karma R^ (také jsem to ráno slyšela v autě a také mě to úplně stejně nadzdvihlo..)

8 3
možnosti

Na druhé straně, pokud lidé šetří, tak se ozývají hlasy, že v bankách leží příliš mnoho peněz a lidé by měli nakupovat aby se rozhýbala ekonomika.

0 0
možnosti
Foto

..spíš by se mělo investovat a budovat základnu toho, co by v budoucnu vydělávalo.... bez investic to chudáci spotřebitelé s českými platy a hypotékami moc nevytrhnou...

1 1
možnosti
IC

Když je z čeho, to je svatá pravda. Je to to samé, jako se naše chytrá vláda diví, že u nás jezdí stará auta. Proč asi ? Na nová si tu opět vyděláváme pořádně dlouho. Lék na to je podle vlády další zdanění starých aut . To je teda logika. Co takhle nechat lidi dělat a nevykořisťovat je dalšími a dalšími daněmi, velmi drahá vládo ?

9 0
možnosti
JR

J37a79r61a 54R85a62n93k

25. 5. 2016 19:35

Ono je toho celkem dost, co se muzeme od Svycaru ucit, nejenom to referendum, ale i sporeni na duchod:-)

0 0
možnosti