Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Někteří trenéři doporučují aerobní pohyb na nabrání. Když se člověk pohybuje, rozhýbe metabolismus, má větší a, hm, je to asi všem jasné.

Hubnout se dá pohybem, ale jde to hodně pomalu a pohybu musí být dostatek. Půl hodinka denně zlepší fyzičku, ale tuků se tím moc nespálí. Jak dole psal Michal, základem je strava. Musí se minimalizovat to nejlepší, tj. jídla s jednoduchými cukry, smažená jídla, přetučnělá jídla typu bůček. Jinými slovy, člověk by musel mít v jídle disciplínu. A to většina lidí nemá.

0 0
možnosti
Foto

Nesnáším posilku i běh...Moje špeky nejsou utajené vůbec, ani dobře, ani špatně.

Kontrolní otázka: Kdo dostane infarkt spíš: (tukově vybavený) běžec v horku, popř. ve znečištěném prostředí( město), nebo já?

:-)R^

0 0
možnosti
PM

Přeji Vám mnoho zážitků a prožitků. Na lidi kašlete. Ti co se nejvíce vysmívají a krtitizují nedoběhnou ani na tramvaj. Běh a veškerý aktivní pohyb se mi stal drogou a rozhodně se nejdu léčit:-). Zdravím z Teplic

2 0
možnosti
MK

U toho vážení pozor na jednu věc:

Svaly jsou mnohem těžší než tuk, takže když člověk nabírá svaly a shazuje tuk, tak se jeho váha zase tak moc měnit nemusí. Výsledky své práce může člověk asi lépe vidět přímo v zrcadle. Někdy nebývá od věci se prostě vyfotit, po nějakém čase fotky zopakovat a výsledky porovnat.

Myslím, že ke zdravému hubnutí ve vyšším věku (>30) je pro většinu lidí NEZBYTNÉ věnovat přiměřenou pozornost také stravě. Nikoliv jenom CO jíte, ale třeba také KDY to jíte. Např. já se snažím mít poslední větší jídlo do 8 hodiny večerní (chodím spát kolem 22:30).

Ale vše samozřejmě záleží na osobních prioritách. Pokud je cílem pouze dobře si zaběhat (a nic dalšího), pak nevidím důvod, proč by člověk neměl z plna hrdla hřešit (třeba ve stravování), jak se mu zamane.

Běhu zdar :-)

1 0
možnosti
Foto

;-D Nejlepším testem je oblečení ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,14
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik