Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vaclava Havla jsem stejne jako pani autorka osobne neznal, ale myslim ze by jej ta fotografie neurazila.

Fotografie neni socha, takze tam neni naveky. Je to jen vzpominka. Upozorneni na to ze na pana Havla lide nezapomneli a ze nezapomneli na to, co udelal pro demontaz zlocinneho komunistickeho rezimu nejen u nas, ale i v celem svete. Vcetne treba byvale Jugoslavie. 

Nejlepe to vystihl pri nedavnem koncertu na Vaclavskem namesti Jaroslav Hutka, ktery pri pohledu na tu fotografii rekl" tak tohle byl prezident, za ktereho jsme se NEMUSELI stydet".

Clanek bych proto povazoval za hloupy i bez buranskych utoku na pani Albright.

2 0
možnosti
Foto

Byt vami, tak se pana Havla radeji neotiram. A nazyvat jeho pritelkyni a zenu ktere nesahate ani po kotniky "zrudou", to uz vubec ne. RvRvRv

3 0
možnosti
Foto

Prosím vás pane Bilino. Nastartujte motorku a zmizte do svého pomyslného koutku, kde nebudete otravovat svými nesmyslnými výpady. Pod mé články už nechoďte "diskutovat". 

 Nerozumíte čtenému textu a tak jej překrucujete. Na vaše přitroublé výpady opravdu nemám chuť reagovat pokaždé, kdy se zde zjevíte... Nechápete co čtete, čili neumíte číst. O vašem písemném projevu nemluvě. Neumíte napsat souvislou a smysluplnou větu.

Už se v mých diskuzích raději nezesměšňujte. Bude to pro vás tak lepší to mi věřte.

0 2
možnosti
JC

Na Václaváku je to jak na Náměstí Nebeského klidu v Pekingu. Tam taky mají bývalou hlavu státu trvale vyvěšenou na nejčestnějším místě v nadživotní velikosti.

Myslím, že ať byl Havel jaký byl, tohle jeho postavení na úroveň Mao C' Tunga nebo Kim Ir Sena by ho velmi urazilo. To si fakt nezaslouží.

2 1
možnosti
Foto

Pane Chovanče, děkuji za Váš příspěvek. i proto jsem považovala za povinnost, napsat tento můj článek. Mějte se hezky. Milena

0 1
možnosti