Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

R57o45m67a69n 36M38á59c90a

14. 9. 2015 15:27

ach paní Poláková ;-D;-D;-D

2 1
možnosti
Foto

Copak pane Romane, že tak vzdycháte? Vidím smajlíky, je to hraný smích, nebo upřímný?:-)

Nebojte se, nastanou časy, nebude to dlouho trvat, a budeme psát o jiných, pozitivních tématech. Nemyslete si, že bych raději nepsala o radostech tohoto přenádherného světa. Tohoto světa si však lidé neumí vážit. Hrají si na nesmrtelné a tak upřednostňují povrchnosti, jakými jsou mamon, nekonečný růst a starost jen o něj a tak mezi sebou bojují, aniž chápou, že všichni jednou a nevratně dobojují. 

Ve jménu té chamtivosti páchají na tomto světě války. Války jsou především hrůzné v tom, že jejími oběťmi jsou také malé, nevinné, nic z toho zla nechápající děti...Nad tím i já musím smutně povzdechnout a každý z nás. Ale hlavně je dobré a správné na ta zvěrstva poukázat, pojmenovat je, odkrýt je. 

To není tím, že jsem, jak píše pan Matuška vševědoucí, to nejsme nikdo z nás. Kdybych totiž byla vševědoucí, nepsala bych smutné texty, ale dávno bych udělala přítrž těmto nespravedlivým hrůzám, kdy člověk vědomě zabíjí člověka, kdy lidé místo sounáležitosti mezi sebou bojují a předhání se, kdo víc, kdo líp, kdo dál či výš...Je to normální? Není. Nad tím bychom si měli všichni povzdechnout, ale také přemýšlet, jak z té anomálie, z toho zlého snu, vybřednout ven...

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Hloupý a urážlivý příspěvek pane Vlku, proto vás z diskuze mažu. To hajlování před zrcadlem jste si právě předvedl vy sám.

1 1
možnosti

Depresivní video. Bojůvky jsou už ve střední Evropě založeny, bod obratu byl překročen, uzavření hranic dnes už neřeší budoucnost.

1 0
možnosti
Foto

Pane Černý, musíme to zvládnout. Chce to čas, zima bude naším spojencem. Výhružky ze strany tří velmocí, že nám budou dány sankce, jsou již teď jen jejich plané výkřiky: http://blisty.cz/art/78974.html

0 0
možnosti
JC

To video je velice srozumitelné. Ani to nepotřebovalo komentář. V televisi nám to ale neukáží.

2 0
možnosti
Foto

ČT je již svou nevěrohodností známa. Jde o to, kdy bude konečně zrušen již nesmyslný zákon, platit jim za lži ještě výpalné. Proč a z jakého důvodu platíme jejich zaměstnance? Zaměstnancům v ČR občané ČR posílají také měsíčně na účet takovéto povinné milodary?

0 0
možnosti
Foto

pan Okamura bude říkat cokoliv, co jej může vynést zase nahoru.

Proto mu nevěřím.

5 3
možnosti
Foto

To je jen a jen na vás milý pane Matuško, komu věříte, či nikoliv, koho podezříváte a koho naopak ne. Jedno je však jasné, že nevěřítesvým vlastním očím, proto ta skepse. Měl byste svým očím věřit, ale je to jen váš problém.

0 1
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy