Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J35i28r66i 78B64i78l15i30n65a

18. 3. 2015 15:33

Kam zmizela diskuse pod poslednim clankem? Mam na mysli ten rasisticky.Rv

0 0
možnosti
Foto

Do tech 20 milionu jste musela pani Polakova zapocitat i ukrajinske obeti Stalinem vyvolanych hladomoru, mrtve z komunistickych GULAGU i mrtve z trestnych jednotek, ktere hnali komunisticti politruci proti nemeckym kulometum neozbrojene jako na jatka. Jinak byste se k tomu cislu nedostala.

Nemyslim, ze je mozne tyto lidi urazit. Ale pokud to so to nekomu povede, bude to prave Zeman.

Pozorovat prezidenta demokraticke zeme jak tleska tankum okupantu Ukrajiny spolecne s ruskym a severokorejskym diktatorem bude totiz nejen urazka tech padlych, ale i zvrhlost nejvyssiho stupne. Rv

1 0
možnosti
FS

Ano, paní Mileno, bylo to výborné, skvělé, perfektní. I vy jste skvělá, umíte moc hezky psát. Moderátoři byli výborní, Zeman je výborný.

Jsem rád, že už je vám lépe. Hlavně se zase nerozčilte.

7 1
možnosti
Foto

Modertori nejsou jen vyborni, ale i pokorni. Tak to ma byt, za Husaka tomu bylo nejinak. 8-o

0 0
možnosti
JL

Ježišmarja, co to je za článek? A Vladimir Putin se píše kratce Vladimir, soudružko.

3 3
možnosti
JP

A Jirka Libeňský se píše ve zkratce Ja Libeňa, agente.

0 1
možnosti
SN

:-) Napsala jste to perfektně díky !  Denní urážení presidenta je v současné době módou, jsou diskutéři, kteří při tom viditelně dosahují orgasmu. Neuvědomují si, že s ním krávy nepásli a funkce presidenta ať už je, jaký je si zaslouží určitou povinnou míru úcty!  Teprve historie zhodnotí jeho kvality!  R^VR^

13 6
možnosti
Foto

Díky pane Nováku. Nejen, že s ním krávy nepásli, ale oni si nejsou schopni logicky přehodnotit fakta a realitu kolem ČR a tím i kolem prezidenta. Jsou slepí, hluší, protože takoví jsou z plezíru. Chtějí slepí a hluší zůstat, je to pro ně pohodlné, protože vlastní myšlení bolí a tak raději prudí a shazují nejen moudrost, ale i vlastní "selský" rozum, který jim není zkrátka dán a pro tu zaslepenost ani nevědí, co moudrost a odstup jsou... Část jich patří mezi zmanipulované ovce, což bylo vidět v tom stádním houfování se s červenými kartičkami, které jim byly vloženy cizí, protičeskou rukou. Ani to nepochopili. 

Naštěstí je mnohem více lidí, kteří smýšlí na jiné úrovni. A to je dobře. Mějte se fajn.

6 2
možnosti
Foto

Pokud bych tento text četl na stránkách Rudého práva a i v oněch dobách, byl bych spokojen. Myslel bych si své a obsah hned přeložil tak, aby odpovídal realitě. Když ale něco takového čtu dnes, tak jsem zmaten. Je to ironie? Dělá si někdo ze mne srandu? Nebo dokonce provokuje? Za to vše bych byl vděčný. Já se ale obávám, že se zde jedná o zcela pravdivý srdceryvný duševní výlev. A tak mne přepadá smutek. Co více k tomu říci? Snad jen to, že svoboda slova je mnohdy vzdálená svobodě ducha. Minimálně tak, jak to chápu já. Já se ještě nikdy k žádnému nemodlil a neklečel před ním na kolenou.

8 7
možnosti
Foto

Pane Kotyku, Vy jste četl Rudé právo? Já ne, takže nemohu srovnávat. Pokud se týká toho klečení, tak věřte, že ani já se nemodlím jen tak k někomu či k něčemu. To je v duši každého nás a není to nic pozemského, to mi věřte. Už vůbec před nikým neklečím, nikdy jsem neklečela a klečeti nebudu :-) Pana Zemana si však pro jeho moudrost a názory, i když s ním nesouhlasím ve všem, nesmírně vážím. Protikladem si nevážím a to absolutně jiné politiky, ale o těch můj článek není. V Partii Primy byl pan prezident Zeman.

7 4
možnosti
Foto

I35v13a21n 91M71a91r86e39k

16. 3. 2015 18:35

Prezident p. Miloš Zeman 1*** [>-] R^

6 3
možnosti
Foto

Já jsem ten rozhovor viděl neshledal jsem na něm nic směšného nebo urážlivého prezident odpovídal na dotazy moderátorů pokud jsem si všiml od otázek se moc neodchyloval oni na něj moc netlačili prostě nedělní pohoda. Jestli někdo čekal nějakou pussy asi byl zklamán. Účastí na oslavách konce druhé světové války jsem s prezidentem zajedno jsou věci, které jsou nadčasové a mezi ně patří i třeba účast na olympijských hrách a účast na nich by měla být o těch událostech a né o zemi a lidech, kde se pořádají.

7 1
možnosti
VK

Madam Poláková. Viděl jsem rozhovor se Zemanem na Nově. Bylo to jako volné pokračování Okresního přeboru. Dlouho jsem se tak nenasmál. pak jsem si uvědomil, že nám dělá prezidenta a bylo po smíchu.

7 9
možnosti
BK

Sorry, ale to mělo být mínus.

2 2
možnosti
PK

P54a21v46e93l 57K83u17l67a

16. 3. 2015 17:56

A řešili také světový mír?

5 4
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy