Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Právě jsem dostala mail a tak se ráda se všemi podělím:

V mnoha diskuzích na Novinkách.cz  jsem 15.3.2015 vznesl na redakci dotaz PROČ nikde nevidím články o výročí okupace nacistickým Německem 15.3.1939 a následující POROBĚ národa pod botou fašistických okupantů. 

Odpovědi jsem se nedočkal, natož třeba článku v podobném duchu. PROČ asi ...

Přímé vměšování Ameriky do chodu a záležitostí našeho státu: 

Tak to už je vážně skandální..

http://aeronet.cz/news/zdroj-z-ct-nesmime-ani-hlesnout-o-okupaci-z-15-brezna-1939-dostali-jsme-generalni-zakaz-zeshora-americka-ambasada-chce-ovlivnovat-policii-a-statni-zastupitelstvi-v-cr-skrze-novy-grant-pro-ceske-ne/

0 4
možnosti
Foto

Pro tyhle nesmysly chybi pochopitelne jakykoliv dukaz, ale rude i hnede blogy to budou kopirovat jeden od druheho spokojene dal. 

Tak takhle nejak se siri na internetu famy, pomluvy, lzi i dalsi spina. Rv

3 1
možnosti
Foto

paní Poláková ano, v mysli se vracím do let dávných a vidím naši domovnici (velmi se jí podobáte), jak vyvěšuje do skřínky místní KSČ podobné hlouposti, jako zde neustále prezentujete vy.

Nebojte se o mne, v minulosti nezamrznu, ale vy a vaše blogy mi tu minulost neustále připomínají.

Ušetřete si odpověď, nestojím o ní. Byly by stejně zase jenom vaše prázdné a nic neříkající fráze.

3 0
možnosti
PS

P45e86t66r 63S84k36á25c82e52l

23. 3. 2015 22:11

Možná bude dobré si článek přečíst několikrát a promyslet formulace v něm obsažené. Jinak se podobného omylu dopustíte podobně jako divák, který sleduje kopanou a konstatuje, že je to špatná košíková. Tím Vám nechci brát Váš názor, jen doporučuji, neodsuzuji...R^

1 2
možnosti
Foto

J72i29r64i 36B69i59l33i60n55a

23. 3. 2015 16:22

"štváčů a vlezdořitníků do zadku cizí agresivní velmoci".

Lepe jste sama sebe pani Polakova popsat nemohla. Rv

4 1
možnosti
Foto

A jakpak se popíšete vy pane Bilino? Vy jste naopak profláklý skutečnou vlezdořitnickou náturou. Kampak jste to vlezl do čí řiti? Proč se stále vracíte mezi "vlezdořitníky", vám se tu líbí, že? Stýská se vám že?

 Milý pane Bilino, prosím vás nechte na nás, jak si tu my sami v Česku zařídíme život. Nemáte právo se tu montovat do našich Českých záležitostí a urážet lidi v diskuzích. Vy nejste Český vlastenec, je pochopitelné, že když jste se vzdal vlastní vlasti, že nyní vašimi slovy, sedíte v cizí řiti. Tak jak si vy konkrétně dovolujete mě takto přirovnávat k sobě? To si nedovolujte.

Cizí vojska tu prostě nechceme. Máte s tím nějaký problém? Pokud toto považujete za vlezdořitnictví, tak co jste vy? Jakým právem strkáte nos do našich věcí a jakým právem nám vnucujete válku? Vy si lezte do jaké chcete řiťi sám. Mimochodem jste v ní až po ramena a nasákl jste i jejich smradem. Smradem naftalínových uniforem s obsahem zfetovaných vojáčků jedné roztahovačné army. 

 Tam kde žijete byste si asi nedovolil takto v diskuzi urážet, jste tam totiž pouhým přistěhovalcem, a přistěhovalci se na západě jaksi moc vážně neberou, obzvlášť, pokud jsou neužiteční svým nevybíravým nadutým chováním a to vy jste. Oni jsou "přistěhovalci" a přistěhovalci. Někteří v dnešní době musí odejít z vlastní země, protože jsou tam ohroženi na životě!! Jinak by neutíkali. To jen na vysvětlenou, aby mi tu někdo nepodsouval nenávist k přistěhovalcům jako takovým...

Nedovolujte si zde takto sprostě nespolečensky se chovat. 

Jste primitiv a tím vlastním primitivizmem děláte ostudu jedině sám sobě.

1 4
možnosti
JK

Já jsem zhnusen lidmi jako vy. Jste jako Semelová, slepá nenávist... Nikdy nebudete spokojená. Doby uličních výborů jsou pryč (naštěstí a snad definitivně).  Tahle práce by se na vás hodila. Hledat nepřítele podle charakteristických znaků (blbé řeči, odlišný vzhled, příslušnost k církvi) a tvrdě trestat.

4 1
možnosti
Foto

Zhnusen být můžete pane Konráde.

 Ovšem tu slepou nenávist, která je u vás velmi znatelně pozorovatelná si musíte léčit sám pane minulostní.

 Tvrdit, že je něco v době nejistoty a v tuto chvíli definitivně pryč, tak to je vaše troufalá a hloupá myšlenka, pokud máme opět doutnající válečný oheň za dveřmi. Proč ten doutnající a každou chvilku někde vypuknuvší oheň máme? Právě kvůli takto nenávistným lidem, jako jste vy. Začíná to nadávkami, to je prvopočátek zla a neukočírovatelnou vášní, pokračuje urážením až nastupuje zbraň. Tou zbraní, ať se vám to líbí nebo ne, mává odnepaměti USA a znovu a znovu chce provokovat a ty labilní, jako jste vy, používá jako svoje nastrčené loutky....

Mě jste pane Konráde neurazil. Mě urazit člověk, který mě přirovnává k někomu, koho ani osobně nezná, ani nemůže. Vy víte, jaký je člověk paní Semelová? Vy ji znáte? Neznáte, ale hanobíte. Oni se totiž lidé v současnosti dělí na férové a poctivé a na ty nefér nepoctivce a gaunery. Ne, na lidi co zastávajíjiný názor než vy a proto jsou špatní, dle vašeho mínění, a na lidi, kteří mají shodné názory jako jsou ty vaše a nenávidí slepě vše, co jsme si zde již prošli. Z toho bychom se spíše měli poučit a nedělat stejné chyby, což je tak vše. Je to minulost a my tvoříme přítomnost. Nenávistné zlé lidi odmítejme. Názory, za kterými si lidé stojí, ať jsou pod jakoukoliv stranou, barvou pleti či vyznáním, lze posuzovat pouze tak, zda jsou, či nejsou zcestné, lživé, urážlivé a nelogické. Pokud jejich názory jsou logické, pokud odpovídají realitě a paní Semelová v realitě je, narozdíl např. od pí. Němcové nebo vaší osoby, pak ano, jsem paní Semelová.

 Věřím, že ani ona by se neurazila nad přirovnáním mě k ní ...

0 5
možnosti
VR

Fňuk, skoro bych se rozplakal, kdyby to vraždění na Ukrajině nerozpoutalo Rusko, stejně Jako v Gruzii, Čečně, Podnestří atd....;-€Rv

4 1
možnosti
Foto

Pouze skoro byste se rozplakal? Já vám naopak doporučuji více plakat a fňukat nad svou neznalostí a nad svou velmi slepou a trapnou "nestranností" pane Růžku.

0 3
možnosti
BM

Vážená paní, a to že náš pan prezident se účastní monstrózní vojenské přehlídky, která bude demonstrací síly, to jem podle Vás mírotvorné a pacifistické.

Tentokrát souhlasím s panem Stropnickým, že uctít památku padlých je nespochybnitelné, avšak pietním aktem. A nikoli obdivováním strojů na zabíjení...

6 1
možnosti
MD

Kdyz uz jsme u toho obdivovani stroju na zabijeni a jejich prehlidek, kam byste zaradil ZPUSOB PRESUNU americkych stroju na zabijeni pres uzemi naseho statu?

1 1
možnosti
JK

J79a96n 89K10o20z92á39k

23. 3. 2015 8:54

Největší válečný štváč je paní poslankyně. Všichni vědí, že bez USA by Evropa byla  oslabená. Toho by využil zase jenom rozpínavý Rus.

4 4
možnosti
Foto

Pane Kozáku, jak rozpínavý Rus? Máte prostor zde v diskuzi více to popsat a rozvinout a posoudit rozpínavost Rusa, kontra USA.

 Prosím. Prostor k diskuzi a k vašim argumentům je volný. Nemyslím jen dvouslovný výštěk, ale skutečné argumenty Rusa...

0 1
možnosti
MD

No, moc nadseny nejsem. Bude nutne poopravit si svuj nazor na kvoty zen v politice, pokud se mezi nimi vyskytne par takovych o kterych pisete. To je uplne jina kava jak az neskutecne trapna pani Nemcova ci klotovy urednik Sobotka. V clanku je krome kusu prace i kus srdce. Takze karma.

5 2
možnosti
Foto

Děkuji za Vaše uznání ženám pane Dvořáčku a za karmu. Vážím si obojího.

0 2
možnosti
MB

K těmto dvěma zmiňovaným ženám lze jen podotknout: Každý dělá to, na co stačí. Paní autorce karma.R^

5 4
možnosti
Foto

Děkuji i Vám pane Buchtíku. Přeji Vám vše dobré a i nám všem, co smýšlíme promírově. Je jaro a to je chvíle, kdy se konečně probouzí to, co je v době ledu a chladu skryto. Ta síla je však naštěstí pro nás, pro lidstvo velkorysá. Proto si vážme jeden druhého. Ještě jednou díky.

0 2
možnosti
Foto

I92v46a97n 59M94a81r53e75k

23. 3. 2015 8:34

Tož karma karmovatá a dík ! ! ! (doufám že Váš blog zde aspoň chvilku vydrží) ? ! R^

6 4
možnosti
BT
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1779x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy