Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P80e32t44r 71S94k75á56c85e37l

10. 9. 2014 22:59

‎"Říkat pravdu v časevšeobecného klamu je revoluční čin!" » George Orwell.R^

0 0
možnosti
Foto

Vox populi, vox dei:

Petr Poncza, Frýdek-Místek: Naši politici jsou obyčejní alibisti.

Ukrajina krvácí, Ruské tanky se po Ukrajině prohání jako by se nechumelilo a zabíjejí Ukrajince po stovkách a my místo, abychom jim pomohli tak pořád řešíme nějaké pitomé sankce, které stejně nikam nevedou.

Ukrajina, aby se mohla proti Rusku bránit v prvé řadě potřebuje zbraně a hodně zbraní jinak je Rusko zmasakruje.

Jaroslava Pastnáková, Ostrava: Zkus se ty troubo podívat i na jiné informace než z ČT, ale bych asi po tobě chtěla moc a přitom znám spoustu chytrých lidí z Frýdku-Místku, ale ty ses evidentně nepovedl, raději se odstěhuj ať nekazíš skore frýdečanům.

Milan Czaker, Březová,

Druhý den v kuse zde postrádám články o vítězství hrdé Ukrajinské armády novinky. Když Banderovci dobyli kdejakou vesnici o 100 obyvatelích,psali jste o tom 3 dny v kuse. Nyní povstalci dobyli letiště v Luhansku-ticho. Dokončuje se ovládnutí letiště v Doněcku- ticho. V Doněcku Ukrajinští vojáci odešli z bílou vlajkou a zůstali tam jen žoldáci z POLSKA,POBALTÍ,SKANDINÁVIE A USA. Ti se odmítají vzdát. Vojáci Novoruska tam posílali vyjednavače a opakovaně bylo na ně od psychopatických žoldáků stříleno. Tak nyní to vyřešily tím,že zavolali Doněcké inženýry, kteří znají letiště skrz na skrz. Přijeli domýchávače betonu,dovezly odpadní vodu a tyhle krysy pomalu vyplavují ven. Jsou ukryti různě po kanálech a po starých vojenských krytech. Otázka času kdy budou zlikvidováni. Každopádně milé novinky... Je mi z Vás na zvracení. Ale hupky dupky přestante plakat a smútit.Černou vlajku dolů ze zdi a začněte psát PRAVDU!!!

http://www.novinky.cz/diskuse?id=375055&articleId=/domaci/346556-vlada-ma-navrh-dalsich-protiruskych-sankci-detaily-se-doladi-ve-stredu.html&sectionId=8

A tak lze pokračovat do nekonečna. Závěr si udělejte sami...

0 0
možnosti
Foto

a co tím chtěl básník říci???

1 0
možnosti
Foto

Madame, račte zajet k separatistům a tohle jim povyprávět. Oni složí zbraně, zaženou ruské "instruktory", omluví se zabitým a věčný míst na Ukrajině rázem nastane.

A všelijaký ten válečný vercajk dají do šrotu.

A prosím za prominutí - blondýna?

0 0
možnosti
Foto

...mír na Ukrajině...

0 0
možnosti
Foto

Konkrétně pane Závladský. Co se vám na "paní autorce" nelíbí? To je to, co jsem již jednou vyvětlovala panu Matuškovi. Plácnete něco stylem prudiče , čili hodíte jedovatou slinu a to je vše nač se zmůžete, tedy nejen vy, ale moji prudičští pronásledovatelé pod články, kterých je v mém případě cca plus mínus tři?

1 0
možnosti
Foto

ne takovým hloupým článkům

1 0
možnosti
Foto

Milý pane Matuško. Pod každým mým článkem prudíte, zřejmě z nudy, zřejmě z jakési nadutosti, možná kvůli vlastní ublíženosti ci máte komplex. To nechám na vás, jak to s vámi je. Ptám se vás však, kde je váš, pro změnu chytrý článek, kde je vaše moudrost, čest, sounáležitost a svědomí? Umíte jen dehonestovat, ale sám karty na stůl se bojíte položit. Tak co, milý pane Matuško? Jak je to s vámi a vašim svědomím a vědomím?

0 1
možnosti
PV

P45a61v75e56l 13V53é81b29r

2. 9. 2014 12:20

Nezlobte se, ale jakožto starší člověk, který má své zkušenosti s Ruskem, jsem tohoto názoru:

NE válce!

ANO sankcím!

ANO základnám NATO!

NE mediálním lžím!

NE aroganci našich politiků!

a přidávám k tomu:

NE proruským agitátorům!

2 0
možnosti
Foto

Vy si ani neuvědomujete, že svými vážně myšlenými vyjádřeními jste právě podpořil válku:

ANO sankcím!

ANO základnám NATO!

Tím propagujete zbrojení, nenávist.

A čípak jste agitátor vy, občane, který jste se pasoval mezi starší.

 Starší člověk by měl být moudrý. Každý máme nějaké zkušenosti, ale nesmíme se upnout jen na tu jednu, která nás zabolela. Dnes je svět jinde. Musíme také rozlišovat a posuzovat z nadhledu a hlavně nenechat se vtahovat do lží. Obě země, jsou vojenské a jsou velmocemi. Ta, ke které se vy ale přikláníte je velmocí, která má na kahánku právě pro své skutky, které jsou velmi nefér a kterými si lžou do vlastní kapsy, nejen nám všem. Chcete přilévat oleje mezi tato dvě bojující monstra? Tak zbrojte, nasazujte naše kluky na cizí území a sankcionujte!!

 Nejste však starší člověk, jste starý myšlením a už vůbec nejste moudrým...

0 3
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1779x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy