Prezident Miloš Zeman vzal zkratku a nemá se za co stydět

Pokud si vzpomeneme na projevy pana prezidenta Václava Havla v tehdejším parlamentu, zjistíme, že uměl pojmenovat tehdejší stav věci bravůrně. Co to však bylo platné, když jej nikdo nebral vážně?

Pokud si uvědomím, co si z tohoto projevu ti nadlidé v parlamentu tenkrát vzali, zjistím, že nic. Za to však pan Havel nemůže, byl těmito pokrytci spíše zesměšňován v zákulisí, i když veřejně byl jimi veleben a ctěn... Dál si hráli na svém písečku a květnatá byť sebelépe myšlená slova jim byla k smíchu. Jsem mile překvapena, že výsledkem je nynější stav, kdy konečně lidé pochopili to, co vnímal pan Havel už tenkrát...

Vnímal tu nabubřelost a aroganci, která bujela napříč poslaneckou sněmovnou.

Až po pádu Nečasovy vlády, zde nastal pozvolný zlom, který je ukončen trapným šaškováním zbytků karikatur svých vlastních já, které se v parlamentu ještě drží a neblaze na sebe upozorňují, jak jinak, hádkami, půtkami, obstrukcemi, jen ne tím, za co jsou velmi dobře a já podotýkám, přehnaně dobře, placeni. Služba tomuto národu a jejím občanům je jim cizí. Za to řešit v hádanicích nepodstatné nesmysly, potom z těch nesmyslů vytvořit paskvily, to jim jde náramně! Nezaměstnanost, bezdomovectví, chudoba, která v ČR hrozivě stoupá, je zjevně nezajímají.

To, že skočili panu prezidentovi na špek a měli za to, že pokud on se v našich "nestranných" médiích zachoval dle nich neslušně a nehodno hlavy státu, jen ukazuje jejich nabubřelou sebedůvěru.

Ne, pánové, nedostali jste prostřednictvím prezidenta moc do vašich nectěných rukou, jej zesměšnit, a umlčet, naopak, tím teprve vše to zametání shora, konečně začíná :-)

To, že náš stávající prezident vzal zkratku a pojmenoval správně a peprně to, co je dlouze a láskyplně vysvětlováno v projevu pana Havla, je mnohem přínosnější, než sáhodlouhé a lidsky pojaté mentorování. Nic ve zlém, ale na nadlidi, lidskost neplatí!

Sami jsme toho svědkem, kam nás tito nabubřelci přivedli. Pan Miloš Zeman jim zkrátka, v peprné, leč účinné zkratce, šlápl na kuří oko a to se jim samozřejmě líbit nebude.

Jen mimochodem. Také jste si všimli s jakou peprností a chutí ta nevinná a trefně vyřčená slůvka naše "nestranná" média a prudiči novináři, citují a to doslova??

No fuj, že vás páni novináři, hanba nefackuje a admin neblokne!

 

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1815-jak-zemanuv-vylet-do-ciny-rozezlil-prazske-kavarenske-povalece-a-medialni-m-dky

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Senatori-treste-se-Prezident-Zeman-predstavil-svuj-napad-co-s-vami-provest-a-sklidil-za-nej-aplaus-345476

 

 

Published on Jul 13, 2012 Opoziční poslanci se na úvod pátečního jednání Sněmovny rozhodli řešit ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) poté, co jej policejní prezident Petr Lessy obvinil z nátlaku na policii. Poslanec VV Petr Skokan následně seznámil kolegy s přepisem telefonátu, v němž jej měl ministr loni v září častovat nevybíravými výrazy. Kalousek to označil za bláboly...

Bez komentáře...

 

Názor z diskuze pod peticí Za podporu Miloše Zemana:

15:39 04.11.2014

Pan prezident Zeman není zrovna "můj šálek čaje", ale proč se všichni pohoršují pro těch pár jeho vulgárních slov? Slyšíme je běžně v dabingu ve filmech, dokonce i v těch vysílaných před 22.00 hod., používají je veřejně a běžně politici a nikdo jim za to hlavu nemyje. Jen si vemte prý "politicky pronásledované chudinky" Pussy Riot, bylo jich nedávno plno v televizi, novinách, hlasistě a veřejně název té rádobykapely brali v úporné snaze "kopnout" si do Ruska do úst čelní politici, a to nejen čeští, a že by jim unikl význam jejich názvu? (Pussy Riot = v češtině: Kundí virvál, Kundí rachot, nebo Vzpurné pi.., Kundí vzpoura nebo Vzpoura pit… apod.). Servilní ubožáci vystartovali: bijou Prezidenta hlava nehlava, měl by prý dokonce odstoupit atd atd. Ta faleš, ta hloupost. Hlavně že je "hůl", kterou jde nemilovaného a nenáviděného Zemana mlátit hlava nehlava. Když on je o tolik chytřejší..... A co tak úmyslná nadsázka - to je panu prezidentovi podobné, a jen se projevte, Vy ubozí vlezdopr....... bez vlastního názoru, ne druhořadí politici, ale nejméně ze sedmé garnitury, pokrytci, usvědčete se sami ve své přízemnosti, pokrytectví a licoměrnosti. Známý nepřítel je poloviční nepřítel. A kromě toho - je slušnější mluvit sprostě v cizím jazyce? (připomínám: Pussy Riot = česky Kundí virvál, Kundí rachot, nebo Vzpurné pi.., Kundí vzpoura nebo Vzpoura pit… apod.). Takže: Že by pan president udělal jedinou chybu, že mluvil česky?

 

 http://www.petice24.com/podporujeme_prezidenta_zemana

http://jednej.parlamentnilisty.cz/petition.php?id=2469

https://www.facebook.com/groups/833862783302858/

 

 

 

 

 

 

 

Miloš Zeman, prezident, který se nebojí pojmenovat skutečnost

Dle diskuzí, jsou lidé na straně prezidenta, který je koneckonců našim národním obrázkem a to v dobrém slova smyslu. A to je moc dobře ♥

           Milena Poláková

P.S. Ostatně, projev Miloše Zemana, by mohl být mnohem peprnější, ale stále pravdivý a potrefené husy by z něj radost věru neměly :-) 

http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/433644/Projev-prezidenta-ktery-svet-neslysel.html

 

Odvolání generálního ředitele České televize ing. Petra Dvořáka (petice)


My, níže podepsaní, tímto žádáme odvolání ing. Petra Dvořáka, MBA z funkce generálního ředitele České televize Radou České televize z důvodu manažerského selhání při řízení této veřejnoprávní instituce jelikož nese přímou zodpovědnost za:

1. štvavou a neobjektivní kampaň proti prezidentu České republiky Miloši Zemanovi za účelem jeho dehonestace

2. manipulativní vyvolávání protiruských nálad v české společnosti

3. protěžování deviantní "skupiny" Pussy Riot za účelem viz. bod č.1

4. zneužití koncesionářských poplatků pro účely viz. body č.1 a 3

5. neobjektivní informování o dění na Ukrajině a manipulaci s fakty

Dle našeho názoru již Česká televize neposkytuje veřejnou službu tak jak je definována zákonem o České televizi v paragrafu 2 odstavec 2, písmena a,b,c, v nichž je stanoveno že:

(2) Hlavními úkoly veřejné služby v oblasti televizního vysílání jsou zejména

a) poskytování objektivních, ověřených, ve svém celku vyvážených a všestranných informací pro svobodné vytváření názorů,

b) přispívání k právnímu vědomí obyvatel České republiky,

c) vytváření a šíření programů a poskytování vyvážené nabídky pořadů pro všechny skupiny  obyvatel se zřetelem na svobodu jejich náboženské víry a přesvědčení, kulturu, etnický nebo národnostní původ, národní totožnost, sociální původ, věk nebo pohlaví tak, aby tyto programy a pořady odrážely rozmanitost názorů a politických, náboženských, filozofických a uměleckých směrů, a to s cílem posílit vzájemné porozumění a toleranci a podporovat soudržnost pluralitní společnosti.

http://www.petice24.com/odvolani-generalniho-reditele-ct

 

Autor: Milena Poláková | úterý 4.11.2014 10:56 | karma článku: 32,16 | přečteno: 2478x