Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi by nebylo ode mě fér dávat toto velmi povedené video dodatečně do článku, ale dávám jej k shlédnutí alespoň do placu této diskuze ;-)

http://vimeo.com/119098742

;-D :-P

0 0
možnosti
Foto

V zminene diskusi me zaujalo, jak se vulgarni soudruzka Jelena pokazde kdyz zaznela kritika Putinovy agrese nebo jakykoliv jiny nazor se kterym nesouhlasila snazila vsechny pritomne prekricet a zadupat do zeme. A nepomohly ani prosby, ani hrozby.

Naskakuje me husi kuze kdyz si predstavim, zeby nam tihle svazacti fanatici chteli zase vladnout. :-PRv

3 1
možnosti
Foto

Ja naopak myslim, ze televize dela svou praci pomerne dobre. Prezident se svymi slizackymi vyroky, servilitou vuci diktatorum i dalsimi trapasy zostudil sam sebe a lide i media demokraticke zeme maji pravo ho kritizovat.

A k te "vyvazenosti" - to jako ma televize svobodne zeme jakousi povinnost dat stejne moznosti jake dava pravdivym informacim i propagande diktatoru typu Putina nebo treba Hitlera? 

Nemyslim.Rv

3 1
možnosti
Foto

Dobře napsáno a vystižena podstata věci.

Karma R^

2 5
možnosti
Foto

Děkuji za pochvalu pane Petříku a mějte se hezky :-)

1 0
možnosti
MV

Paní Poláková.-)perfektně napsáno ! ;-)Absolutní souhlas s každým Vaším slovem....

2 4
možnosti
Foto

Martino, děkuji Vám a jen, že Vaše příspěvky také ráda čtu :-)

0 0
možnosti
PC

k prezidentovi - vnitřně to můj prezident není, formálně ano. ve druhém kole jsem neměl koho volit, tak jsem hodil prázdnou obálku. Karel je totiž to samé, co zeman - starý muž, který ztratil soudnost - jeden víc pije a druhý víc spí a není mu rozumět.

Na prezidentovi mě vadí to, že se jezdí do Číny učit stabilizovat společnost. čím ji bude stabilizovat - tanky z náměstí nebeského klidu? Dále mě vadí jeho nesoudnost - když už jdu na ruskou ambasádu, je logické, že si panáka s hostitelem dát musí. Pak ale nemá lézt ke korunovačním klenotům a vymlouvat se na virozu. Když už, tak měl panáky přiznat - je to komik.

Pokud jde o pussy riot - byl to od prezidenta promyšlený čin - odvrátil tak pozornost od číny a způsobu návratu z ní.

K pořadu - přepnul jsem jen omylem a dokoukal jsem. Dientsbier mluvil celkem srozumitelně, diváky nehodnotím, každopádně naspeedovaná paní Jelena byla fakt na pěst. Ne kvůli názorům - na ty má právo, ale kvůli způsobu komunikace - taktika uřvat ty, kteří mají jiný názor je fakt super. Měla velkou kliku, že tam neseděl nějaký "vyrovnaný cholerik" jako já, který by po ní skočil.

2 3
možnosti
Foto

Velmi zoufalá obhajoba.

Miloš Zeman nám dal jasný negativní vzor burana a myslím si, že si řada lidí uvědomila, že takhle vypadat nechtějí. Zatímco předchozí posuny k horšímu byly hodně neznatelné, teď udělal Zeman razantní předěl, díky kterému si kulturní lidé uvědomili: „Pozor, takhle my dopadnout opravdu nechceme.“ Proto Zeman nemá rád kulturní lidi a nazývá je lumpenkavárnou.

Zařadila jste se sama po bok té fanatické křiklounky, kterou obhajujete.

8 9
možnosti
Foto

Děkuji za poklonu tím, že správně uvažujete, kam jsem se dobrovolně a ráda zařadila pane Závladský. Ostatně nejsem vaše ovce ani vy můj bača. Vždy se "zařaďuji" sama a dobrovolně tam, kde jsem přesvědčena o tom, že to má logiku, že to má moudrost, že to je smysluplné. 

Já ostatně o vašem zařazení nepolemizuji, bylo by to zbytečné ;-)

9 2
možnosti
MS

Typický projev Zemanovy adorantky. ;-D

7 3
možnosti
Foto

Ale na soudruzku Jelenu ktera se v zachvatech zurivosti snazila vsechny prekricet jeste nema. ;-)

2 0
možnosti

Máte pravdu. Ale přece jen si myslím, že ten hlavní problém je jinde. Nejen paní Jílková pojímá typ konfrontačního pořadu na jakékoli téma skutečně jako šou po česku. Podle mého názoru je to výběrem hostů. Ona tam dodá buď fandy nebo aktéry typu Kubery. Ve světě jsou do takových pořadů zváni skuteční odborníci z obou náhledových stran. Nikoli sami aktéři. Přesně tomu se ČT zcela a všude zásadně vyhýbá. Moderátoři jsou už takřka vždy aktivními účastníky a nepřehlédnutelnými nositeli a zástanci toho pravého názoru, čímž popírají svou vlastní úlohu. Moravec je toho zářným příkladem, kam se lze v tomto směru dostat. Stejně tak není žádným tajemstvím, že jako experty zvou ty podle sebe pravé experty. Už prakticky neznám v televizi někoho, kdo by skutečně divákovi zprostředkovával relevantní informace - ze všech stran. A koho všechno jsou ti tzv. moderátoři zvát jako odborníky - tak to odborník žasne a laik se diví.

Jílkové pořad je myslím spíše reality show s plným vědomím paní Jílkové. Takže nakonec vždy dojde na tu Vaši "rvačku" a Jílková je pak ve svém živlu, poněvadž zná své papenheimské. koneckonců si pročtěte samotnou diskusi, kde se ponejvíce defakto vyjadřují jen fandové toho či onoho.

5 1
možnosti
Foto

Ano, souhlasím pane Špáto, je to zkrátka aréna, kde se občas býk vymkne z rukou R^

1 1
možnosti
AN

Ano, máte pravdu, je to "šou", nebo spíše fraška, určená pro diváky kde se nic nevyřeší a ani to není náplní pořadu. Kdysi, když paní Jílková komentovala Kotel, než se to někomu znelíbilo, bylo na co koukat, tenkrát to i vypadalo, že se p. Jílková bere za naše problémy. Ale dnes????

4 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy