Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Alternativa k soutěži ???

Kristovanoho !

0 0
možnosti
Foto

Co nám může pomoci? 

1 Přestat používat státní peníze a přejít na některou kryptoměnu do které státy nemohou zasahovat.

2  Vyhýbat se jak to jen jde státnímu olupování  

3  Zapojovat se do šedé a černé ekonomiky 

4 Vyhýbat se všem lidem, kteří spolupracují se státem, nebo kteří přímo pracují pro stát. 

5 No a pracovat, podnikat, spekulovat, vynalézat, sloužit, prostě být prospěšný co největšímu množství druhých lidí.

1 0
možnosti
OP

Odkrýt zneužívané peníze a využívat je jako prostředky k pokrytí životních nákladů běžných lidí není špatná myšlenka. Jenže kam se člověk podívá, tam se setkává s propletenci podvodů a přihrávek na další podvody. Lidé jsou v té žumpě až po uši, je jich v ní obrovské množství a dostanou-li nabídku podílet se na dalším podvodu, opakovaně podléhají. Napřed je třeba vyčistit žumpu, a to bude sakra práce.

0 0
možnosti
Foto

Zneužívané peníze budou vždy ty, které jiní lidé získali od druhých formou nějakého násilí.  Proto stát má jen nečisté a zneužívané peníze.

0 0
možnosti
ZJ

I blondýnám děláte ostudu.

3 0
možnosti
IH

To je zas levičácký nesmysl. Kdo vám bude na ten základní příjem vydělávat?

U nás se lidi do práce zrovna nehrnou a základním příjmem jim leda snížíte motivaci k práci.

A už vidím, jak bohatí budou na vás čekat, až jim příjdete zvýšit násobně daně.

Nakonec tady zůstane neschopná lůza, lidi, co něco umí, utečou pryč.

3 0
možnosti
Foto

Jak typický slovník pane Hlavůněk. Pohrdání, nezájem, vlastní povýšenost. Pravolevé rvačky a půtky patří minulosti, ale to vy, který jste se zde takto vyjádřil nepochopíte. Proto vás prosím, buď se zamyslete nad tím, co se ani nesnažíte pochopit, nebo zůstaňte uvězněn v té vaší minulosti...

0 0
možnosti

Nemůži s vámi souhlasit. Spekuklativní nákup není apriori zlo. To hlavní, co je ale potřeba udělat je zrušení bankovnictví částečných rezerv a trochu spoutat ruce centrální bance, aby udržovala měnovou stabilitu a nehrála si na boha.

1 0
možnosti
Foto

To, co jste popsal pane Žemličko je pravdou ve stávajícím systému a pokud by tomu tak bylo, jak popisujete, v tomto systému by to byla jen a jen malá, nic neřešící kosmetická úprava. A takové, naoko líbivé a velmi populistické kroky činí všechny naše vlády dokola jak oslové v zápřahu, kteří nevidí, neslyší, spíše vidět a slyšet nechtějí. Bohužel pro tento Svět. Stávající sytém se musí od základů překopat s hlavním akceptem na lidskost a sounáležitost člověka s člověkem. Banky by měly být jen správci, nikoliv ziskovými a už vůbec ne, spekulativními institucemi.

0 0
možnosti
JS

Problém nevidím v odkrytí peněz. Myslím, že problém je v tom, že peníze ztratily funkci  měřítka hodnot, ale  hodnotu svévolně určují. Důsledkem toho je totální zadlužení celého světa bez jakékoliv vazby na reálné hodnoty.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Slavíčku. To máte pravdu. Ale toto pojmenováváte až ten výsledek z toho plynoucí, plynoucí ze spekulací, čili z utajovaných zdrojů peněz. Pokud se ty falešné zdroje odkryjí, nebudeme se vůbec muset nad penězi pozastavovat, protože ty budou v takovém případě sloužit, získají svůj původní smysl, budou sloužit ve prospěch prosperity, nikoliv prostřednictvím nepoctivců a mamonářů, šikanovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1779x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy