Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Přesně tak, paní Poláková.

Dnes už žádná pravice - levice, žádní proevropští - antikyjevští (pardon proruští), atd. atd.

Za reálné uznávám jediné dělení populace, lidi - gauneři.

Je to těžké rozpoznávat. Ti druzí se vydávají za ty první, ti první jsou osočováni že jsou druhými. Snadnější je to v dobách náhlých neočekávaných změn. Také i v této době, po Majdanu, Ejhle, člověk žasne (člověk, nikoliv gauner).

R^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Máte recht, neovenko, za Zemana dluh nerostl... ;-D

Vy se mi snad zdáte!!!!!!!! ;-D

4 2
možnosti
JZ

Blbenko,nepište o věcech, o kterých nemáte ani páru.

2 2
možnosti
Foto

S tím Pepou Fouskem jste si neměla začínat. Jak jej znám, mohl by Vám za zneužití jeho díla jednu vlepit. Tím myslím červenou kartu.

Jinak je blog moc pěkný, na přijetí do léčebny netřeba dalšího vyšetření.Rv

7 1
možnosti
Foto

Potrně máte problémy s vnímáním reality. Navštivte lékaře.

Stav současné ankety na poměrně silně levicových Novinkách.cz: (http://www.novinky.cz/domaci/354229-zemanovo-chovani-vadi-vetsine-cechu-ukazal-pruzkum.html)

Jste spokojeni s tím, jak Miloš Zeman vykonává funkci prezidenta České republiky?

Ano: 39,3 %

Ne: 60,7 %

8 2
možnosti
Foto

Paní Poláková, stejně jako mnoho jiných lidí si plete státní agresi s kapitalismem.  Kapitalismus je systém ve které můžete prostředky na svou obživu získávat jen svou prací, nebo podnikatelským objevováním potřeb druhých lidí a jejich uspokojováním.  Nikdo nemá právo brát vám vaše věci a nutit vás pod pohrůžkou násilí dělat to co nechcete dělat.  Tohle dělá jen stát, ne kapitalismus.

4 0
možnosti
Foto

Zajímavé počtení, je to téměř jakési zhmotnění životních zkušeností. Karma.

3 5
možnosti
Foto

Ano, ano. Jakmile něco chválí Macek, je to dozajista pěkná konina. ;-D;-D

6 2
možnosti
JH

Jaký kapitalismus? U nás je socialismus jako řemen a státní dluh to jen dosvědčuje. Soudružko, je třeba pohlédnout do vlastních řad a tam hledat problém. Pokud si myslíte, že ODS a TOP jsou pravicové silně se mýlíte, jsou fašistické a to je levice střihnutá korporativismem.

6 2
možnosti
LP

Statistiky jsou nezajímavé. Hlavní je si v tuto chvíli zanadávat na prezidenta. Kde kdo se k tomu vyjadřuje, jako by nebyla důležitější témata. Smutné je, že proti prezidentovi vystupují veřejnoprávní média placená z našich peněz. Je to záměr, jak nemyslet na důležitější věci a vytvářet obraz prezidenta jako největší zlo současnosti. Propaganda to tak chce! Naštěstí ne všichni tento názor sdílejí.

Hezky napsáno, karma!

8 6
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy