Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Paní Poláková, karma

0 0
možnosti
Foto

Paní Němčíková, děkuji za karmu a i za hlasy ve prospěch mých vyjádření.

Vy jistě víte, že mi nejde o karmu, jsem moc ráda, že jsou mezi námi lidé, kteří chápou stávající zmar a kteří jej zmírňují svým nesouhlasem.

Jste laskavá a já si toho od velmi vážím V

0 0
možnosti
Foto

Pro dnešek děkuji za diskuzi a všem zde dosud přítomným se omlouvám, že jdu spát :-) Přeji nám všem nádherné probuzení do nádherného mírového a slunečného víkendového dne.

0 0
možnosti
RJ

Ono jde taky o to, kdo se tím Werichem ohání. Já si vůbec nejsem jistý, zda je zrovna autorka tohoto článku ta pravá...

2 1
možnosti
Foto

Pokud jsem článek napsala já, pak ano, jsem ta pravá, co se má právo "ohnat se" dokonce i svým přesvědčením. Pokud Vaší myšlenku hodíte na papír Vy, máte právo tak učinit. Pravdu máte v tom, že kritizovat umí hlavně ti, co ten list papíru nechají čistý a pak dehonestují...

0 0
možnosti
LN

Ohánění Werichem se hrubě nepovedlo. Napsal jsem to dost zdvořile.

3 1
možnosti
Foto

No, ono se toho nepovedlo mnohem víc a to je pro tuto danou chvíli důležitější a mnohem povážlivější, než Vaše opatrnická zdvořilost V...

1 0
možnosti
VR

Ono to dost dobře nejde nezapojit se do konfliktu, když jste uprostřed mezi znepřátelenými stranami! Pokud se nepřidáte ani k jedné straně, stanete se kořistí pro obě strany a válečný konflikt vás zasáhne stejně. K čemu je dobrá neutralita si za WWII  vyzkoušely Rakousko a Nizozemsko.

0 0
možnosti
Foto

Malá otázka pro Vás pane Roudenský:

 Kdo nás mezi ty znepřátelené kolosy postavil, aniž se nás ptá, zda jsme toto chtěli? Zda toto nepřiměřené vměšování chceme, většina národa [>-]?

1 0
možnosti
Foto

svět sice není růžový, ale proč tolik žluče???

3 3
možnosti
Foto

Milý pane Matuško, žluč si pod každým mým článkem vyléváte vy. Já jen popisuji realitu. Vy si pletete popis reality, která není příznivá s pesimismem. Ne, nejsem pesimistka, opak je pravdou, ale zde jsem se zavázala k tomu, ŽE BUDU POPISOVAT SKUTEČNÝ STAV NAŠÍ SPOLEČNOSTI:

milenapolakova.blog.iDNES.cz

Budu se snažit věrohodně popsat naší přítomnost a to ve všech směrech života, které nás zajímají a nejsou nám lhostejné.

1 1
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy