Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J12a32n 17M15o17l63n70á82r

21. 2. 2015 17:57

Bože on někdo věří RT TV?

0 0
možnosti
JN

Paní Poláková. Tolik zvratků na jedné hromadě aby jeden pohledal. To se jen tak nevidí. Máme u nás 4 velké televize a mnoho dalších a všechny informují stejně. Zřejmě si je tedy podle vás všechny koupili američani aby nás mohli mást. Zamyslete se sama nad sebou případně vyhledejte pomoc odborníků.

1 0
možnosti
Foto

Jde o to, pane Novotný, čemu říkáte "velké" a hlavně mi tam chybí slůvko "naše" televize, čemuž jste se elegantně vyhnul. Položte si otázku, čí ty televize ve skutečnosti jsou a pak si jako odpověď doplňte to, co jste napsal. Ta jediná, co by i naše měla být, kterou si dokonce platíme,  je o to víc nemorální, že se těm třem komerčním přizpůsobila a je na straně lidí typu "zemanobijců". Proč, to si srovnejte v hlavě s tím, co jste tak věrohodně sám popsal...

0 1
možnosti
Foto

S Vaším článkem se ztotožňuji, máte jej velice dobře zpracovaný.

Z uvedených televizních stanic je v oblasti informovanosti jednoznačně nejhorší ČT, protože tam se kromě protiruské a protizemanovské propagandy nic nedozvíte a informace musíte hledat v jiných médiích.

Karma R^

0 1
možnosti
Foto

J30i66r31i 95B55i25l97i29n27a

10. 2. 2015 17:32

Ale jdete pane Petrik. Televizni zpravodajstvi ma povinnost informovat. To ze si ten vas Zeman usil svym chovanim z ostudy kabat je jen jeho vina. O ruskem diktatorovi, jeho agresi a jeho prolhanosti ani nemluve. Rv

0 1
možnosti
JR

J81a36r88a 90R59a83n68k

10. 2. 2015 1:49

To je sila, budte tak hodna, zadejte si na google:

Images for Paris at Charlie Hebdo, how many people

Za lzivou propagandu nelze dat nic jineho, nezRv

1 1
možnosti
VV

Kdyz se vam pani Polakova nelibi jak informuje Ceska televize a televize demokratickeho sveta, divejte se na Putinovu Rossia today.

Tam se urcite dozvite to, co chcete vedet.

Jen nas s tim prosim pekne neobtezujte.

2 1
možnosti
Foto

Ja si naopak myslim, ze nas media a tiskove agentury demokratickych zemi informuji celkem slusne.

Pokud se pani styska po nacisticke ci komunisticke spine a' la Rude Pravo, muze se v ni pomoci internetu valet od rana do vecera. Nikdo ji nebrani.

Ale svobodna media nemaji zadnou povinnost papouskovat propagandu ruskych agresoru. Ty doby jsou uz nastesti davno za nami.

3 1
možnosti
Foto

Rudé Právo v době totality mělo rozhodně vyšší úroveň, než současná ČT.

Z tehdejšího Rudého Práva se toho člověk moc nedozvěděl, byly tam komunistické fráze a většina informací byla založená na polopravdách.

V současné ČT se kromě protiruské a protizemanovské propagandy nedozvíte vůbec nic a svojí úrovní se blíží spíše k nacistickým médiím, když např. kyjevský režim označuje za demokratický.

1 1
možnosti
JK

Hlavně že vás nebalamutí blisty, parlamentní listy a jiné. Víte milá paní, že jde o čistě soukromá média zaměřená na příjmy z reklami a víte, kdo za nimi stojí?:-) Zjistěte si sama, rozhodně nic společného s Británií nebo parlamentem.;-D Jde jen o peníze... a je zacíleno přesně na vaši cílovou skupinu.

4 1
možnosti
JK

Tak to dopadá, když o mediální zaslepenosti napíše mediálně zaslepený člověk. Rv Nedočetl jsem... paskvil.

4 1
možnosti
Foto

tentokrát, pro změnu, zase vy říkáte nepravdy a pololži

3 2
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1779x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy