Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J48i69r14i 73B92i55l10i73n93a

21. 3. 2015 10:08

Tady jde o to, ze prezident zeme je osoba zvolena obcany proto, aby je reprezentovala a aby jim slouzila. V anglicky mluvicich zemich se dokonce pouziva vyraz "public servant". Tedy verejny zamestnanec, slouzici, sluha.

Kdyz se takovy sluha na 2 tydny vypari jako by se po nem zem slehla, nebo kdyz se na verejnosti opile potaci ci dokonce vykrikuje oplzlosti v rozhlase, maji lide pravo ho kritizovat, pozadovat jeho odstoupeni nebo treba si z neho delat legraci.

Nekterym komousum to jak se zda porad jeste nedoslo.

0 0
možnosti
PT

Tak jsem sebral odvahu a toho soudruha politruka jsem si poslechnul asi 30 minut, celé to politické školení ruského mužika trvalo snad 45 minut.

Soudruh tam dokola stále vysvětloval že USA jsou před absolutním krachem a aby se zachránili,  tak se mermomocí snaží rozpoutat 3. světovou válku s Ruskem.

A to celé prý vysvětluje co dělal soudruh Putin těch 10 dní, honil prý nějaké diversanty, cvičil ruské soldáty a hlavně dělal všechno proto aby zabránil  3. světové válce a abychom měli zajištěný mír. ;-D

No jsem už postarší kmet slýchával jsem často i politruky ČSLA za dob Husákovi normalizace jak si furt mleli o svých útočných paktech imperiálismu NATO, CENTO, SEATO, no ale ve srovnání s tímhle ruským politrukem to byl jen slabý odvar.

A vy blogerko nelžete,  že jste byla schopna zkonzumovat celých těch 45 minut, tohohle demagogického, nacisticko-válečnického sajrajtu. 8-o

0 0
možnosti
PT

Mimořádně demagogický a odporný politruk, tohle  může s náboženským pohledem poslouchat jen ruský zfanatizovaný mužik, stejně jako dítě s obdobným pohledem poslouchá pohádku o červené Karkulce. :-)

Dávat tohle na naše WEBY, že na toto  budeme také takto zírat jako věřící katolíci,  to je opravdu úsměvná představa v souvislosti s tím,  že my jsme na rozdíl od ruského zfanatizovaného mužíka národem racionálních atheistů,  ale nějaké ty výjimky se i najdou jak ukazuje dáma blogerka. :-)

2 1
možnosti
VK

To je ..........(prezidentův slovník), jako Krusic.

4 0
možnosti
LN

...další rudá kůže...a povinný proruský večerní výpotek...chybí ještě kašuka a vyvadil....

7 1
možnosti
MD

Takova svou smutna fakta. Nam, kteri si stale nechceme pripustit, ze stara dobra Amerika uz neni tim cim byla, dalsi pripominka. Vam karma.

3 4
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Dvořáčku. Přesně jste to vystihl. 

Bohužel, už ani nikdy nebude. Kdo s čím zachází, tím také schází. Moudré přísloví zde platí dvojnásob. Když si představím, jak budou jejich vojáci projíždět našim územím, jen ta jejich "demonstrace síly", proti komu a proti čemu vlastně? Potvrzuje to přísloví. 

Jejich politika a jejich umělý dolar, jsou už za zenitem...

 Děkuji za karmu :-)

1 7
možnosti
Foto

M80i92l52a12n 95K71a42s25l

19. 3. 2015 18:17

Aha, vy jste rudá, to vysvětluje vše...

8 1
možnosti
Foto

No nevím, co znamená, že "to vysvětluje vše", ale rudá bych mohla být za to "Y" na které jste mě správně upozornil. Ale kupodivu ani zde se nečervenám, chybička se prostě v tom kvaltu, kdy jsem psala můj nejstručnější "článek" v mé krátké historii zde, zkrátka vloudila. Vám se zřejmě chybičky nevloudily nikdy že? 

Víte, to je tak, když člověk něco dělá, dá se to dělání také i pokazit. Kdo nic nedělá, nezkazí určitě nic, protože nemá kde.

 To, že jsem objevila video, které mě oslovilo tím, že je inspirativní v tom, že člověka nutí přemýšlet a analyzovat stav, který zde právě je, snad není trestné, není však ani modré, ani zelené, ani rudé. To mi pane věřte.

 Jsou dokonce věci natolik složité, že nejsou určeny všem k analýze a k pochopení. Něco, jako film pro náročného diváka... A vám tedy určitě není určeno toto video s potenciálem přemýšlení nad jeho slovy a dotazy a odpověďmi, protože vy jste zde plkal nesmysl o jakési barvě, nic jste neanalyzoval, nad ničím jste ani nepřemýšlel.

Každopádně děkuji za upozornění na ono "Y", na které bych určitě během několika málo chvil přišla i sama, kdybyste mě ovšem s tak obrovským nadšením a hloupou poznámkou o rodném jazyce nepředběhl. Toť vše pane Kasale.

0 3
možnosti
Foto

M20i38l95a67n 70K96a17s56l

19. 3. 2015 18:16

Milá paní, věci se zásadně děly, nikoliv děli. Zajímal by mě váš vztah k rodnému jazyku...

3 0
možnosti

Co je podstatou putinovské hry? Matení. Vytváření napětí. Odvádění pozornosti od malérů, jako je vražda opozičního ruského politika Borise Němcova.

Nevědělo se, jestli Putin marodil, jestli zase nekulhal, což by narušovalo jeho chlapáckou image. Nevědělo se, jestli se dvaašedesátiletému politikovi nenarodil někde ve Švýcarech následovník. Prý by ho byl mohl mít se svou milenkou Alinou Kabajevovou, bývalou olympijskou vítězkou v moderní gymnastice. (S manželkou Ludmilou se rozvedl v červnu 2013.)

Spekuluje se, že Vladimir Putin někam na jedenáct dní zalezl, podobně jako když zmizel loni v dubnu, když plánoval útok na Ukrajinu. Jinými slovy chystal nějakou další hrůzu. Od zabrání ukrajinského strategického přístavu Mariupol až po vyvolání další hybridní války třeba v nějaké pobaltské zemi, kde žije velká ruská menšina. Dozvíme se zřejmě brzy.

8 2
možnosti
VR

Na týden také zmizel po sestřelení Malajsijského letadla nad východní Ukrajinou. Musel nejprve zjistit, co se ví nebo neví o jeho sestřelení, zda jsou Buky za bukem a pak teprve vylezl. Také se bojím,  že se něco chystá. Něco z čeho většina nebude mít radost....

6 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1779x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy