Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J11a82r64a 68R94a66n79k

2. 9. 2015 23:56

Pokud se nenaucite psat pravdu, budu Vas muset korigovat! Nebyt Ruska a Ciny a jejich neustalych vet (veto) od pocatku tzv. arabskeho jara v Syrii, nezacaly by se plnit tabory v Turecku (minuly tyden uz 1.600.000 uprchliku), Libanonu a Jordansku. Presto tam Rus a Iran stale dodavaji zbrane. Minuly rok se daly do pohybu 4 miliony lidi z Afriky, to nemuselo byt....

http://www.dw.com/de/russland-und-china-legen-veto-gegen-syrien-resolution-ein/a-17654635

1 1
možnosti
JC

Koho, probůh, zrovna Vy chcete "korigovat" uváděním smyšlenek, nepravd a výmyslů? Vždyť je to už směšné, jak tady tapetujete tyhle hmátoniny ...;-D

1 1
možnosti
Foto

Děkuji pane Kšíre za odkaz. Je to přesný popis scénáře agresora, který pokračuje dál. Článek budu tímto odkazem aktualizovat.

0 0
možnosti
Foto

Paní Poláková, tvrdíte, že USA dodává zbraně  Sýrii a Arabským zemím, ale mohu říci, že nemluvíte pravdu. Pokud se dívám na televizi, tak vidím, že Sýrie používá zbraně dodané z Ruska, stejně tak je používal Irán, Irák, Jordánsko, dříve Egypt. USA do Sýrie dodávala pouze humanitární pomoc a v Sýrii má námořní základnu Rusko. Každý  prodej zbraní v USA musí schválit prezident a kongres. USA dodává zbraně pouze za předpokladu, že země je demokratická a že zbraně použije pouze při své obraně.  Rozhodně by je nedodával Sýrii, protože zde je předpoklad, že je použije proti Izraeli a ze stejných důvodu je neprodá Jordánsku, Iránu a Iráku. Kapišto ?

4 3
možnosti
MF

Pane Kindle, moc se díváte na televizi - nedělejte to - škodí to zdraví!

2 5
možnosti
AK

I kdyby měla Amerika jen 300 vojenských základen v zahraničí a Rusko 3, je to pořád nepoměr dosti značný.

Pro rok 2016 schválila Sněmovna reprezentantů Kongresu USA 612 mld.USD na vojenské výdaje.

Čína s Ruskem - údajné hrozby - asi jednu třetinu téhle částky dohromady.

Taky dost nepoměr, ne?

Před čtvrt stoletím nám politici říkali - a někteří tomu možná i věřili - že budujeme všeobecný blahobyt a svět bez válek, když vojenské napětí vyvolávaly socialistické státy.

Teď už víme, že blahobyt je jen pro několik vyvolených a jdeme od jedné války k druhé.

Za projev optimismu je třeba považovat názor, že polarizace společnosti bude jen pozvolná a že válčit se bude daleko od našich hranic...

5 4
možnosti
VK

Vezměte si náklady na obranu v % HDP. To je objektivni ukazatel. Pak se vraťte. Omluvu nečekam.

3 2
možnosti
VK

Stále paní blogerko čekám na vaší definici okupace. Proč nereagujete?

1 0
možnosti
PT

P32e58t28r 40T92o14m13e95k

1. 9. 2015 21:30

Tak zvaní okupanti, to je jako tak zvaná Poláková.

7 1
možnosti
Foto

opakuji se - závidím Vám vaši jednoduchost.

4 3
možnosti
VK
Foto

Z USA se stalo Impérium se všemi jeho znaky. Jedním z nejráznějších a nejsilnějších útoků na americkou zahraniční politiku, který vzešel z korejské války, byl odveden veteránem, klasickým liberálem a novinářem Garetem Garrettem. 

Když objevil, že Spojené státy vykazují všechny příznaky říše, Garrett dodal, že Spojené státy, stejně jako všechny předchozí říše, se cítí být „vězněm dějin“, protože za strachem leží „kolektivní bezpečnost“ a hra údajně nevyhnutelné americké role na světové scéně. Garrett zakončil takto:

Teď je řada na nás.

Řada při čem?

Řada při přebírání odpovědnosti za morální vedení světa.

Řada při udržování vyrovnaných sil se všemi zlými silami – v Evropě, v Asii, v Africe, v Atlantiku i Pacifiku, vzduchem i mořem – přičemž dnes je touto zlou silou ruský barbar.

Řada při udržování světového míru.

Řada při zachraňování civilizace.

Řada při službě lidstvu.

Ovšem takový jazyk patří říším. Římská říše nikdy nepochybovala, že je obráncem civilizace. Její dobré úmysly byly mír, právo a pořádek. Španělská říše přidala ještě spasení. Britská říše přidala ušlechtilý mýtus břemene bílého muže. My jsme přidali svobodu a demokracii. Přesto, ať přidáváme cokoliv, jazyk je stále stejný. Je to jazyk moci.

4 0
možnosti
Foto

Pane Kšíre, zdravím vás. Já jen dodám, že dnes již platí, že je to jazyk bezmoci, nikoliv moci a to všech jmenovaných v tom smyslu, kdo se staví do role samozvaného mocivládce a "dobroděje" světa pod touto falešnou zástěrkou, nakonec se stává sám bezmocným a poraženým a to je dobře.

0 1
možnosti
JP

Za všechno špatné mohou USA... to už tady bylo, snad se to nevrátí. Banda proruských propagandistů na blogu neodráží skutečný stav společnosti. USA jsou stále nositelem technologického pokroku lidstva, putinovské zbrojící a nacionalistické Rusko je dnes největší hrozbou pro lidstvo.

6 4
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy