Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J10i73ř10í 39C69á79s77e80k

27. 3. 2015 16:58

S autorkou naprosto souhlasím.

R^R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Nechapu, proc zrovna komuniste kritizuji CT za "nevyvazenost" kdyz v tomhle poradu bylo dano 50%  casu tomu, co bychom mohli smele nazvat "komunisticka zber". 

Je to jako dat v poradu o 2.svetove valce 50% casu zastancum Hitlera. Tedy podle meho nazoru chyba.

2 0
možnosti
PT

"Oni jim jejich rodiče, prarodiče a učitelé neřekli že to nebylo Rusko, co přijelo v tancích, ale že to byli Poláci, Němci, Maďaři" ;-D

Proboha to jsou mi věci tak oni nám vlastně Husákovu normalizaci zařídili okupanti z Polska, Německa, Maďarska. Jsme to my ale národ absolutních dementů,  který tyhle okupanty 20 let vytrvale nazýval Rusákem. Zajímavé je ale jedno,  všichni ti Poláci, Němci a Maďaři mluvili perfektně rusky a měli jednotné ruské uniformy a potom i Kocáb se popletl a stále si  myslel že vyjednává o odchodu ruských vojsk a vůbec netušil že to je Němec, Maďar a Polák;-D

No každý má nárok na svůj názor, ale popírat elementární fakta to už spíš než názor vypadá na diagnozu, nebo na pracovní úkol zaměstnance ruského velvyslanectví. Jinak milá dámo Němci, Poláci, Maďaři byli naprosto stejnou obětí ruského imperialismu jako my, že jim rusáci nařídili aby dělali při zahájení okupace roští a maskirovku jakési  "internacionální pomoci"  to jim jaksi zazlívat nelze, kdyby Rusák tehdy nařídil nám že pojedeme dělat roští ruské agresi třeba do Polska tak bychom také museli jet.

1 0
možnosti
PT

Jaksi nechápu proč ta nešťastná slečna chodí plakat do České televize, pokud vím,  tak o tom že miliony tamních občanů budou mít namísto ukrajinské parlamentní demokracie válku, zabíjení, ničení majetku a fašistickou vládu polních velitelů nerozhodli ani v Praze ani v Kyjevě, tohle rozhodla za miliony tamních občanů nějaká tisícovka proruských teroristů se svým velitelem - občanem Ruska Strelkovem a dneska válka pokračuje,  protože ruské separatisty před  porážkou zachránily ruští soldáti na dovolené v ruských tancích. 

Takže tahle slečna pláče na opravdu špatném hrobě, měla by správně vzlykat v ruské televizi.

2 0
možnosti
Foto

J60i34r13i 69B23i28l91i68n63a

20. 3. 2015 18:37

Tak to vidite. Jednou je Moskva zodpovedna za vitezstvi nad fasismem a prezident tam musi jet na navstevu, druhy den naopak neni Moskva zodpovedna za okupaci v roce 68 a nasledujici porobu  naseho naroda. Zodpovedni jsou "Polaci, Nemci, Madari, Ukrajinci". 

Jeste po nas budou komunisticti vlastizradci nakonec chtit, abychom se zminenym narodum omlouvali. 8-o

3 0
možnosti
LM

L51u32k12a15s 19M22a49d83l42e

20. 3. 2015 21:17

Nebudou ,rovnou budou veset,na to sou vodbornici;-)

Staryho psa novejm kouskum nenaucis ;-)

2 0
možnosti
JK

Jak si vůbec rudá kreaturo můžeš dovolit dát odkaz na kapelu Synkopy a jejich legendární píseň! Víš ty soustružko o co tehdy vůbec šlo? Že tě hanba nefackuje... tohle už je fakt vrchol.

8 0
možnosti
MS

Já jsem se jen utvrdil v tom, že soudruh Vyvadil mluví ještě hloupěji, než píše (a to už je co říci). Když se právník, bývalý senátor a poslanec, bývalý člen Nejvyššího soudu, nezmůže v televizní debatě prakticky na nic jiného, než na výkřiky "Váleční štváči" a "Lžete !", je to hodně trapné. Ve své nehynoucí lásce k Putinovi byl dokonce ochoten popřít i Putinovy vlastní výroky o přítomnosti ruských vojáků na Krymu ještě před referendem. Vystoupení Kováčika ani nemá cenu komentovat, stejně jako trapné hraní na city pana Obrtela. Že jsou ve válce zranění a zabití, to nám nemusel nikomu připomínat. Jenom nějak zapomněl dodat, že stejný (ne-li větší) počet zraněných a zabitých vojáků a civilistů na Ukrajině, mají na svém kontě i separatisté. Pro mne je Obrtel svými výroky na adresu NATO, ke kterému patří i naší vojáci, prachobyčejný renegát. :-/

9 0
možnosti

Vyvadil byl mimo jiné i vysokým funkcionářem předlistopadové Československé strany socialistické, dokonce snad tajemníkem jejího poslaneckého klubu. To svědčí o lecčems.

9 0
možnosti

Paní, oni vám rodiče nevysvětlili, že Sovětský svaz byl ve skutečnosti pokračováním Ruského impéria a také proto se ho dnes Putin snaží obnovit? V roce 1968 nás okupovalo Ruské impérium a jeho vazalové, kteří prostě nesměli neuposlechnout, protože jinak by je za chvíli čekalo totéž co nás. Ruské impérium se nakonec trochu smrsklo, ale už by zase rádo expandovalo. Proto ty ruské řeči o rozšiřování NATO. Ono to poněkud komplikuje jejich plány, pokud mají zálusk na nějakou svou bývalou zemi a ona jim mezitím vstoupila do NATO. A krásně je to vidět na příkladu Krymu. Ten kdysi ovládala Byzantská říše, ale je fakt, že tam byl pokřtěn kníže Kyjevské Rusi Svatý Vladimír. Ale Kyjevská Rus měla centrum v Kyjevě, ne v Moskvě, která si na Krym činí historický nárok. Po úpadku Byzantské říše poloostrov dobyli Tataři, kteří jej následně ovládali až do konce 18. století. Rusové (původní Moskevská Rus, okrajová část Kyjevské Rusi) jej sice připojili ke svému impériu, ale asi tak ve stejné době jako třeba Varšavu nebo Helsinki. A teď velký pozor: carská Ruská říše zanikla se svržením cara. V té době Ukrajina vyhlásila nezávislost a zahrnula do svého území nejen Krym, ale také oblast Rostova na Donu. Nakonec Ukrajinu dobyli ruští bolševici a udělali z ní svazovou republiku Sovětského svazu. Ale pokud chcete tvrdit, že Sovětský svaz není Rusko, tak nemůžete současně říkat, že Rusko má nárok na Krym. Součástí Ruské federativní socialistické republiky byl Krym od roku 1921 do roku 1954, od roku 1954 byl Krym součástí Ukrajiny. Pokud si na něj Putin činí nárok, tak se buď hlásí k původní carské říši, ale tím pádem určitě ohrožuje i Polsko a Pobaltí, anebo k Sovětskému svazu, ale tím pádem ohrožuje taky nás, protože my jsme k jeho říši zla také patřili.

7 0
možnosti

A co se týče Ukrajiny, tady je naprosto zřejmá snaha Ruska mít ji zpátky jako svůj vazalský stát v rámci Eurasijského svazu. Když se její obyvatelé vzbouřili na Majdanu, protože prostě mnozí z nich vzhlížejí k západní Evropě a v Eurasijském svazu není ani jedna demokratická země, Rusové nejprve okupovali Krym a poté rozpoutali válku na Donbase. To Putin je zodpovědný za smrt a zničený majetek těch lidí. A ta válka není ještě u konce, "povstalci" budou tak jako u Debalceve hledat sebemenší záminku k dobytí Mariupolu a patrně i dalších měst. Ukrajinci se sice budou pokoušet bránit, ale proti ruské armádě nemají šanci. Takže co vy radíte? Nechat Ukrajinu být, jako nás západní země odepsaly v Mnichově v září 1938, nebo Ukrajině nějak pomoci?

6 0
možnosti
DM

Že Vás psát ty rudé sračky pořád baví....

8 1
možnosti

k rudému patří rudé....:-)

5 0
možnosti
BK

Díky, paní PolákováR^.

2 6
možnosti
Foto

Chápu, musí být krásné zjistit, že nejste se svým zmatením sama...;-D

8 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1779x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy