Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MS

To je mi zase diskuse. Téměř všechny začátky vláken jsou smazány autorkou článku. To bude asi veliká demokratka ...  ,,,;-D,,,

3 1
možnosti
Foto

Nevíte, pane Stehlíku, jak tento systém v mých diskuzích začal, a navíc mažu zde jednoho člověka, který se zde choval k mé osobě nehezky. Tedy ono jich bylo víc, ale ti se už sklidnili, nebo odešli.Jenže on se mi sem stále vnucuje, takže já jej zkrátka mažu.

 Přečtěte si mé u p o z o r n ě n í a věřte, nebo ne, pane Stehlíku, diskuze se zde velmi zlepšila. Na to mám právo, víte, to je ta demokracie. Vy demokrate ;-D ;-)

1 1
možnosti
JR

J38a48r58a 82R61a92n96k

18. 4. 2015 19:04

Vidite, ono to bude spis generacni, moje babicka tvrdila to same o prvni republice a pak v 68. ve Svycarsku, rekla doslova: "pripadam si jako v raji, jeste ze mohu tu hruzu kapitalistickou poznat".

2 0
možnosti
IP

Vážená paní,

děkuji Vám za Váš článek. Z těch "intelektuálně odlišných" (tento výraz jsem našel v jednom z románů McClura pro označení idiotů a moc se mi zalíbil) si nic nedělejte. Bohužel je Internet (a nejen on) plný podobných lidí, kteří si tímto způsobem léčí svá postižení a své komplexy.

Přeji Vám hodně zdraví a štěstí a krásné dny.

2 6
možnosti
Foto

Děkuji Vám pane Pejskare. 

Nic si z nich nedělám, pravdou je, že mě trochu unavují, jak jsou již bez fantazie a tak je ignoruji a v jednom případě i smazávám.

Ten příměr si zapamatuji a určitě použiji v článku. Je to výstižný, avšak jemný výraz, který neurazí ani toho největšího idiota ;-)

I já Vám přeji vše dobré, zdraví a krásné pozitivní dny.

0 1
možnosti
JP

Kdybych zasadil strom za každý článek z parlamentních listů, který s láskou vzpomíná na komouše a zatracuje kapitalismus, měl bych alej.

8 0
možnosti
Foto

Pane Provazníku stromy se sázejí kvůli smysluplnějším cílům. Například když se narodí dítě. A co se týká jakéhosi kapitalismu, tak ten jste nemohl zažít, protože se v našich končinách nekonal stejně tak, jak ten váš smyšlený komunismus. Dnes jsme spíše v období mezi otrokářským starověkem a raným feudalismem.

1 3
možnosti
Foto

U P O Z O R N Ě N Í:

Pro urážky a nemístné výpady na mou osobu a i pro urážky diskutujících, kteří slušně diskutují, několika stále se zde zviditelňujících exhibicionistů, jsem se rozhodla, že tyto fanatické exoty, kteří jsou plni nenávisti a neustálých provokací budu nemilosrdně vyřazovat z diskuze. Zde se bude diskutovat slušně na úrovni, dle pravidel, která mají iDnes, jako svoje desatero. 

Já osobně považuji za hlavní body slušnosti v diskuzích toto: 

Hovořit výhradně k tématu v článku, rozebírat jednotlivé myšlenky z něj a hledat společně kompromisy v názorech pomocí důkazů z historie, důkazů ze současné situace meritu probírané věci. 

Vážit všechna pro a proti. Mít o téma skutečný zájem.

Pokud nemáte co k článku říci, protože vás jeho téma nezajímá, tak je nemístné sem chodit s tím, že budete napadat slovně hrubým způsobem myšlenky a názory blogera, a dokonce i osobu blogera různými nadávkami na jeho vizáž, na jeho osobní život, jako je jeho rodina, jeho minulost jeho postoje. Tyto postoje a život a hlavně osud člověka, který sem dává své názory a publikuje pod svým pravým jménem, nemáte právo jakkoliv soudit, protože jej osobně neznáte.

Z této neznalosti pisatelova života a osudu, se stává, že jej lživě urážíte a to se ve slušné společnosti nedělá. Striktně smazávám příspěvky, a to bez čtení, pana Biliny pro jeho dřívější urážlivé komentáře. Tento pán do mé diskuze nesmí.

Pokud i nadále budou svým chováním obtěžovat tito trollové mě a moje hosty zde, kteří smysluplně a se zájmem budou chtít diskutovat, protože o smysluplnou komunikaci mají skutečný zájem, bohužel, budu muset diskuze pod články zcela zrušit. 

Tento text budu vždy dávat na začátek diskuze pod každý můj článek.

 (25 .3. 2015)

2 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

v našem národě zmizelo vlastenectví. Nejlépe je to vidět na vůdcích. Socialismus by nebyl špatný, kdyby nás vedli skuteční lídři a ne rudí trotlové, řídící se jen pokyny z Moskvy. Ani dnešní řád by nebyl špatný, kdyby nás řídili vlastenečtí politici a ne zloději myslící jen na své zájmy a lezoucí pro změnu do otvoru na opačné světové straně.

3 2
možnosti
Foto

Děkuji. Přesně jste situaci pojmenoval pane Bicero. Já jen dodám, že to jsou stále titíž, jen v kabátech, kterými skrývají svůj původ. A to jsou dnes ti největší říťolezci.

1 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy