Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U P O Z O R N Ě N Í:

Pro urážky a nemístné výpady na mou osobu a i pro urážky diskutujících, kteří slušně diskutují, několika stále se zde zviditelňujících exhibicionistů, jsem se rozhodla, že tyto fanatické exoty, kteří jsou plni nenávisti a neustálých provokací budu nemilosrdně vyřazovat z diskuze. Zde se bude diskutovat slušně na úrovni, dle pravidel, která mají iDnes, jako svoje desatero. 

Já osobně považuji za hlavní body slušnosti v diskuzích toto: 

Hovořit výhradně k tématu v článku, rozebírat jednotlivé myšlenky z něj a hledat společně kompromisy v názorech pomocí důkazů z historie, důkazů ze současné situace meritu probírané věci. 

Vážit všechna pro a proti. Mít o téma skutečný zájem.

Pokud nemáte co k článku říci, protože vás jeho téma nezajímá, tak je nemístné sem chodit s tím, že budete napadat slovně hrubým způsobem myšlenky a názory blogera, a dokonce i osobu blogera různými nadávkami na jeho vizáž, na jeho osobní život, jako je jeho rodina, jeho minulost jeho postoje. Tyto postoje a život a hlavně osud člověka, který sem dává své názory a publikuje pod svým pravým jménem, nemáte právo jakkoliv soudit, protože jej osobně neznáte.

Z této neznalosti pisatelova života a osudu, se stává, že jej lživě urážíte a to se ve slušné společnosti nedělá. Striktně smazávám příspěvky, a to bez čtení, pana Biliny pro jeho dřívější urážlivé komentáře. Tento pán do mé diskuze nesmí.

Pokud i nadále budou svým chováním obtěžovat tito trollové mě a moje hosty zde, kteří smysluplně a se zájmem budou chtít diskutovat, protože o smysluplnou komunikaci mají skutečný zájem, bohužel, budu muset diskuze pod články zcela zrušit. 

Tento text budu vždy dávat na začátek diskuze pod každý můj článek.

 (25 .3. 2015)

0 0
možnosti
Foto

Teď jste tomu nasadila korunu. Taková třešnička se tomu říká. No, kdo chce kam...:-)

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

I44v86o 78C48i86l56i53c98h

17. 4. 2015 18:39

Za první část bych Vám možná i dal karmu, ale zatáhnout do toho ty ruské Hells Angels jste tímto způsobem (mírový konvoj? to fakt myslíte vážně? 8-o) dle mne neměla, díky tomu nemáte ode mne nic, protože dál jsem to už ani nečetl.

3 2
možnosti

J38a65n 12V90l65č65e89k

18. 4. 2015 6:17

Rath je nevinen!

0 0
možnosti

M21i52l70a30n 66R59a71d90e60k

17. 4. 2015 17:18

valka se pripravuje? 8-o Smarja, napiste Vovovi at toho necha

4 1
možnosti
Foto

I94v31o 83C62i80l19i44c20h

17. 4. 2015 18:35

A Vy napište Obamovi ;-)

0 1
možnosti

"Poláková sténá, příznaky opakující se diagnózy odhaleny"

Tomu se nedalo odolat, 100 zlaťáků obětuji rád.

4 1
možnosti
Foto

Ne Poláková sténá, ale Evropa sténá.

 

Poláková sténá nad pravidelně připitomělými příspěvky.

 Čili Evropa sténá, znamená milý pane Šrámku, že není cosi v té Evropě v pořádku. "Příznaky opakující se", znamená, že jsou to již po staletí opakující se indicie přípravy na boj, válku, souboj, v našem konkrétním případě na třetí sv. válku. Nebo si myslíte, že před tou druhou světovou válkou to bylo jinak? V té době také Evropa sténala nástupem Hitlera. Nyní jsou zde podobné příznaky na Ukrajině, a to není zas tak daleko, aby se o druhou Ukrajinu nepokoušeli tzv. spojenci u nás, což se jim naštěstí nedaří. Kde bude druhý Majdan se možná brzy dozvíme. Konvoj, který jinak přejíždí po kolejích, náhle provokativně exceluje napříč různými zeměmi po silnicích a ještě na těchto cizích územích nocuje. Další příznak směřující k boji, provokace směrem k Rusku, vměšování se sebestředným vyslancem a lidmi, kteří nás zde ovládají, nebo se snaží ovládat více, než si vy umíte vůbec představit. Jinak byste nezesměšňoval. "Opakující se diagnóza" v mém pojetí je to nemoc zvaná válka. A jak jistě víte milý pane Šrámku, válka na této planetě je na několika místech celkem pravidelně... Jestli si myslíte, že trpět budou ti, co se promenádují po Evropě s obrněným vojenským arsenálem, tak se mýlíte. Narukují naši lidé a lidé z evropských států a státečků, které pro velmoci neznamenají zhola nic, a ti budou umírat. Kdežto ti, co tu mají provokatérského velvyslance se budou tlemit, jak to zase pěkně s námi roztočili, aby měli opět pocit světového hegemona a hlavně, aby vydělali na zbrojení.

 Myslím si, že jsem vám podala celkem podrobný rozbor názvu, který jste zjevně nepochopil.

2 5
možnosti

Projedou a zase bude pokoj,stejne tak jak s tim Americkym konvojem.

0 0
možnosti

ona ta trasa po které oni mírotvůrci na motorkách pojedou má několik zvláštností, téměř důsledně se vyhýbá všem nejdůležitějším bitevním polím Rudé armády, kdo ví proč?  třeba jedou do Mnichova nevím možná nemají dost informací ale já jsem žil v dojmu že Mnichov osvobodila americká armáda

4 0
možnosti

Nedovedu si představit nějaký poprask, pokud by projížděli motorkáři z levicového New Yorku do pravicového Texasu nebo naopak a už vůbec ne, pokud by projížděli ze zmíněného, levicového New Yorku do levicového Ilinois. Vojenské kolony by se snažily být co nejvíc utajeny a nepřitahovat na sebe pozornost. Jen u nás je z toho téma. Svoboda je nám naprosto lhostejná a za vším nám někdo nutí, vidět spiknutí.

1 1
možnosti

J21a33r83a 73R52a19n67k

17. 4. 2015 21:35

Budte si jist pane Hlubku, ze pokud by se jednalo o stejne mnozstvi Hells Angels (coz tito neonacisti v Rusku jsou) a Banditos pres Staty, byla by pohotovost a policie by byla vsude podel mist, kudy by potencionalne meli projet:-/

2 1
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy