Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velice primitivní propaganda

1 0
možnosti
RH

Za agresivitu Rusáků mohou již tradičně vrazi z volstrýtu.. Nic nového. Primitivní ruská propaganda je ovšem určena omezenému ruskému mužikovi, je smutné ze ji podléhají i lidé z civilizovaných oblastí..

1 0
možnosti
PK

P53a48v12e42l 10K96u78l88a

17. 3. 2015 5:21

Jsem čím dál přesvědčený o tom, že všeobecné volební právo je hloupost :-\

3 1
možnosti
MP

vy jste ale primitivní píp.  Hrát na tak  nízkou strunu jako je barva pleti a její asociování s bílou a černou, s principy  dobra a zla , s anděly a nebo ďábly.... vy jse horší rasista než pravý sektor, národní odpor hitlerjugent a  kukluxklan dokopy :-//Rv

4 1
možnosti
PK

P86a48v22e35l 47K78u15l44a

17. 3. 2015 8:48

Pokud by platila asociace mezi černou a zlem, tak je Putin větší černoch než Obama :-)

0 0
možnosti
Foto

Nejak jsem si nevsiml, zeby ten "cerny" prezident narozdil od toho "bileho" (pani je rasistka ?) nejake vojaky na Ukrajinu poslal. 

Co se tyce prujezdu nasich spojencu uzemim CR, tak je to se svolenim vlady v poradku. Jsme clenem NATO a prave diky tomu jsme zatim nedopadli jako Ukrajinci.

Je komicke, ze zrovna pani Polakova nadava kazdemu kdo s ni nesouhlasi do vlastizradcu. Rv

To slovo ma zcela jasnou definici.

2 1
možnosti
Foto

Trochu jednostranný pohled. Nejhorší jsou konflikty, v nichž všechny strany mají tak trochu pravdu. Obhajovat územní suverenitu, celistvost a nezávislost je legitimní. Obhajovat právo na secesi nějakého území i s jeho obyvateli je stejně tak legitimní. Jediným řešením je vypracovat procedurální pravidla, jakým způsobem je možné obojí dát do souladu.

Řešením není harašení zbraní. A čechrání peříček.  A zahánění toho druhého do kouta. A vytváření obrazu nepřítele. Našimi přáteli jsou jak Obama, tak Putin.

1 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1779x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy