Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Co dodat? Snad jen poděkovat, že si někdo dá tu práci a hledá za nás nezávislé články. Dík.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Pončucháři, děkuji, budu se snažit, aby tomu tak i bylo. Spíše vyjadřuji své názory a myšlenky, jen mě rmoutí smutná témata. Věřím však, že ta témata pominou a bude lehkost psaní, která k tomu slůvku "skvěle" :-) malinko přispěje. Mějte se hezky a také R^ [>-]

0 0
možnosti
VR

Teda paní Poláková, při čtení vašeho článku jsem měl dojem, že jsem se vrátil v čase a čtu Rudé právo (Ztroskotanci a zaprodanci!)

Celý náš národ stojí plně za politikou ÚV KSČ ... pardon ... pana prezidenta Zemana!

5 1
možnosti
Foto

Pokud milý pane Roudenský považujete slova ztroskotanci, zaprodanci za slova, která neexistují, dokonce se nesmějí používat, aby vás z nich nekleplo, je to váš problém. Tato slova jsou běžná a platná. To, že jste čítával jakési Rudé právo, je také váš problém. Pokud nechápete text a vidíte za ním to, co vám z dob vašeho čtenářského boomu uvízlo v hlavě, je mi vás líto. Snažíte se do mého textu podsouvat nesmysly. Proč to děláte, je na vás. Jste také člověk povrchní, protože jste dál, než k Rudému právu a za ním vámi viděnými strašáky, dosud nepokročil. Ostatně, kde mám tato dvě slova uvedena v tomto článku? Příště se vás budu ptát, zda mohu použít slovo zaprodaný, pokud budu chtít někoho takto pojmenovat, protože to je fakt. Závěrem vás žádám, abyste se výpadů v tomto smyslu zkreslování mého textu vyvaroval. Vaše hloupé a nesmyslné výpady pak na můj text vrhají světlo, které sem podsouváte úmyslně vy, aniž je to moje myšlenka. Na to pozor, jinak bohužel, vás vždy smažu.

1 0
možnosti
PK

P58a55v42e56l 92K18u24l45a

21. 11. 2015 10:17

A vy jste blondýna přírodní, nebo odbarvená ?

3 2
možnosti
JC

A Vás ten trolling a osobní napadání pořád baví?

Paní autorka píše o projevu pana prezidenta, k tomu máte co?

4 6
možnosti
Foto

jediné, co způsobil projev pana Zemana je, že potvrdil, že využije každé téma, které jej vynese na výsluní.

7 5
možnosti
Foto

Velmi hloupý názor pane Matuško.

5 4
možnosti

Náš pan prezident je vlastizrádce. Nadbíhá nepřátelské mocnosti (Rusku) a zrazuje zájmy České republiky. A xenofóbní není. Je to primitivní populista, který říká pouze ty názory, které zrovna letí. Pokud by bylo v módě sluníčkářství, bude Zeman ten největší sluníčkář. Názory žádné nemá, točí se jako korouhvička. Příklad? Neustále o sobě říká, že je eurofederalista a pro přijetí eura, ale na Albertově prohlásil, že nám nikdo poroučet nebude. To se příliš neslučuje s přijetím eura, natož pak evropskou federací. Ostatně vystoupil na pódiu při akci, kterou organizovala paní Vičanová, jež by nás opět ráda vymanila ze západních spojenectví a znovu z nás učinila vazaly Ruského impéria. Už jednou jsme jimi byli, znamenalo to čtyřicet let hospodářské i morální devastace. Už nikdy víc!

8 5
možnosti
Foto

Náš prezident je vlastenec. Nenadbíhá nikomu, je logik a tak uvažuje, co je a co není pro prosperitu dobré. Není ani xenofobní, ani populista, opět říká to, jak to cítí a ctí. Říká jen fakta, je v obraze. Sluníčkářství v módě je, tedy alespoň se nám tu módu snaží vnutit, ale nejde jim to, jak si představovali a tak vy a oni proto Zemanovi nasazujete psí hlavu. Na něj a na občany ČR, kteří jsou soudní, nemáte a nikdy mít nebudete. Největší blud, co jsem kdy četla, že je Zeman točící se korouhvička. Jste hodně zaujatý proti prezidentovi a to až tak, že nechápete jeho hlavní rys povahy a tím je, že Zeman si vždy stojí, stál a stát bude za vším, co kdy řekl. Jen slepý a hluchý to vidí jinak...Že pan Zeman nemá názory? A proč se zde pro jeho názory tolik zde trápíte pane Švandleko? Asi vás jeho názory nějakým způsobem museli zaujmout, tedy ty které dle vás nemá...Ano, přijetí Eura bylo něco, co jsem s prezidentem nesdílela. Člověk se však vyvíjí podle toho, jak dalece jej situace nutí pro nějakou anomálii zapřemýšlet. Myslím si, že z těchto důvodů prozřel i pan prezident a to Euro už asi propagovat nebude, což je pochopitelné v této situaci. Je to jako byste před skokem do propasti si nechal udělat plastiku nosu např. ;-D Paní Vičanová je normální žena, která nikoho z ničeho nemá ani sil vymanit. Ona je jen narozdíl od vás logicky uvažující a tak narozdíl od vás vidí ten pravý zmar a devastaci dnes. Všechny ty převzaté hrůzy nás nejen destabilizovali morálně a ekonomicky, ale dokonce jsme prakticky díky tomu na pokraji války, což činí dobře USA a jeho pohůnkům. Je na vás jestli chcete být kohokoliv vazalem. Já a paní Vičanová, nechceme být vazalem nikoho. Stejně tak pan Zeman chce prosperující a skutečně svobodný národ. Proto našimi přáteli, kteří mají stejnou potřebu budou právě ti, co tuto filosofii podporují nejen slovy, ale i skutky a budou ji s námi sdílet...

3 4
možnosti
JR

J96a86r46a 11R34a45n26k

21. 11. 2015 2:40

Predevsim definitivne rozdelil narod - 50/50, bal se, ze budou lide opet piskat? Na tomto videu z minuleho roku je cela situace krasne videt a vse co kdo rekl slyset:

http://vladimirrehak.blog.idnes.cz/c/484654/at-zije-zeman.html

2 5
možnosti
MM

50/50? Žertujete? Pokud, tak 95/5. Takže Zeman nerozděluje, ale spojuje. Tento národ spolu nedržel od listopadu 1989 tak, jako dnes. A to je dobře.

6 4
možnosti
Foto

Tak ta fotka a srdíčko vše ozřejmuje. Každý má právo na svůj názor, a já nebudu vskutku ten, kdo vám ten váš bude vyvracet, ale pravda to není, spíše je vše naopak. Necháte se manipulovat lidmi, které asi máte dokonce ráda, ale věřte, oni vás ne; vy ani jiní jejich voliči, je v podstatě nezajímají, jste jim lhostejní - jim jde jen o moc, o to vás ovládat, protože z toho žijí. Je to trochu smutná podívaná, protože já tak nějak cítím, že je mnoho takových lidí jako jste vy, kteří jim uvěřili. Jsou to šmejdi, úplně ti stejní, jací vám prodávají předražené hrnce, nepotřebné krámy - slibují vám dárek - nemožné a zadarmo. Jenže nic není zadarmo, za vše se platí milá paní - i za naivitu. Věřte, nemyslím to zle. A nejsem ten co někoho využívá či zneužívá - to jsou ti, kterým jste uvěřila. A je to trochu smutné.

4 2
možnosti
Foto

Ale to docela přesně popisujete zcela jiné šmejdy, ne prezidenta. Ty skutečné šmejdy, co naši Zemi dostali do nynější podoby a pozice, co rozkradli tento stát, co brojí venku proti ČR! Tak jsem váš příspěvek pochopila alespoň já, protože jinak se pochopit ani snad nedá...

1 1
možnosti
RT

Zeman vi co dela, vidi par kroku dopredu, pomalu to je, ze kdyz snim souhlasim, kde kdo me chce ukamenovat, vyhral volby, potom nechapu jak? Legalne, Havel pil taky,daleko vic nez Zeman a to nikomu nevadilo.Nevazime si nikoho a nic, hanime lidmi zvoleneho prezidenta, nerespektujeme nazor ostatnich, nevazime si sebe navzajem.Kdyz se Zeman sesel z Putinem, to byla tragedie, kdyz se snim sesel Obama nic.Nemusim s prezidentem ve vsem souhlasi, ale respektuji ho.

10 2
možnosti
PP

Vaše tupost je odzbrojující. Pánbů potěš vaše blízké disponující rozumem.

9 8
možnosti
AM

Na druhou stranu když na to na to někdo má, dá se s materiálem jako paní Poláková čarovat.

Doufejme, že už ovar ztratil většinu sil...

7 3
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy