Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pokud se to čte s nadhledem je to zábavné čtení, obdobně jako když Ovčáček mluví o Zemanovi.

1 2
možnosti
Foto

Gratuluji Vám paní Poláková k vysoké karmě, kterou jste získala navzdory vzteklým příspěvkům příznivců zločinů spáchanými zeměmi NATO.

Je vidět, že Putina si u nás váží hodně občanů R^

4 6
možnosti
LN

...sorry...zkusil jsem to....ale když jsem se dostal k tomuto...cituji:"...pana Putina naopak považuji za velmi pokrokového státníka,"...konec citátu....tak mi jsem zjistl.... že se dnes necítím dostatečně psychicky vykarosovaný k tomu....abych četl dále....

10 1
možnosti

Mě na tom nevadí nic, akorát že Putin s tímhle pamfletem vzešlým z ruských webů nemá pranic společného;-D;-D

3 0
možnosti
VR

..paní zřejmě spoléhá na krátkou paměťRv

3 1
možnosti
Foto

Toto všem vyrazí dech, právě jsem se dočetla, že papež František předal loni Vladimírovi Putinovi dle Guardianu medaili Anděla mírů. Stejnou předal M. Abbásovi. Hovořili dlouze o nutnosti mírového dialogu na Ukrajině. Byli v objetí. Prostě událost pro média jak stvořená. Pro papeže je Putin Andělem míru.

2 1
možnosti
Foto

A není tzv. Putinova výzva falsem?

2 0
možnosti
ČP

Na jedné straně se zastáváte diktátora Putina jakože má krásné mírové poselství a na druhé straně protestujete proti zatčení člověka, který nabádal k vraždění. Opravdu jste rozpolcená osobnost.

7 3
možnosti
Foto

Pokud nabádá dle vás k vraždění a vy jste nepochopil proč, tak zřejmě vraždy na nevinných lidech v různých městech Evropy schvalujete a jsou dle vás v naprostém pořádku.

Jo aha, on ještě nikdo nebyl vyhozen do vzduchu v ČR!!!

To je mi úvaha! Tady umírají lidé pár kilometrů od našich hranic, a my budeme čekat, až bude totéž i u nás v obchodních centrech, na nádražích, v metru...Tak si to představujete? Vy nechápete, že tady se už vraždí, že zavírat oči před skutečným vyvražďováním se BRZY vymstí tím, že budou umírat lidé kdekoliv se jim zamane a to častěji a intenzivněji?

Vy nebudete proti těmto narušitelům míru a vrahům nic podnikat? Vy budete dokonce zakazovat slova, ale činy agresorů budete popírat a ignorovat? Takže se dle vás máme nechat vyvražďovat a dělat jako by nic?! To je normální?!

Až se to bude týkat vaší rodiny, milý pane, tak už bude pozdě! Pak pochopíte, jak jste nespravedlivý a omezený. Vy opravdu nechápete, že nabádat je dokonce již nyní zatraceně málo, že se musí konat z pudu SEBEZÁCHOVY? Vy nechápete, že až to bude bouchat ve všech metrech EU, tak že bude pozdě? Že mír je narušen právě těmito vrahy, ke kterým to nabádání směřuje? Ten mír je třeba bránit a to i za cenu použití zbraně. Vražda na tyranu není zločin a tady se dějí zločiny, kterých denně přibývá a ti zločinci a vrazi jsou nevyzpytatelní v tom je ta zákeřnost...

K vrahům a jejich přisluhovačům a lhářům, kteří nám lžou, že se vlastně nic neděje se máme chovat mírově? V tom případě jste bloud a to je slabé slovo.

0 1
možnosti
JT

A jste schopna aspoň připustit, že má Putin také špatné vlastnosti a že občas nedrží slovo a občas nedodrží smlouvu?

7 2
možnosti
Foto

To myslíte vážně tu otázku? Jestliže je někdo pro někoho svatá modla, tak vše co udělá je správné. Víc se o tom nepřemýšlí, natož ještě diskutovat. To můžeme ještě my tady, v Rusku už to možné není. Ale to ti, co jmenoval např. pan .... nevidí, nebo spíše vůbec nechápou.

10 1
možnosti
Foto

Putin je samozřejmě obratný manipulátor, vojensky se angažuje v Sýrii, potlačil povstání v Čečensku, v Gruzii také nejednal dle pravidel. Ale jeho proslovy o míru jsou bohužel konzistentní a mají hlavu a patu. Rusko dávná na armádu jen 1/10 rozpočtu USA a mnohem minimum základen. Má své strategie a zájmy, ale vždy se s ním dalo dohodnout, což se s některými státy nedá.

Členství v NATO má svá pro i proti. Každopádně jsme byli během spolupráce se SSSR vojensky čilejší nežli nyní s NATO.

USA nyní renovuje svůj jaderný arzenál a hodná do toho investovat neuvěřitelné částky. Investuje do inteligentních zbraní. Za Obamy se neuvěřitelně zvýšil počet dronových útoků atak dál. ZVýšily se odposlechy, pronásledování whitebloverů. Merkelová je ale opravdu mírovou političkou a Putin ji neuráží. Autorka možná pokroutila fakta a tak ji smazali. Putin nabídl Merkelové spolupráci Od Lisabonu přes Vladivostok a ona mu řekla, že jej polije kýblem vody. Putin na to zareagoval tak, že ji, osobě s panickým strachem, ohrozil svým velkým černým psem a vyfotil se s ní.

Mně nikdo mé články o V.V. Putinovi, ve kterém jsem přesně citovala jeho výroky a analyzovala fakta nesmazal. Napsala jsem jich čítám 4 nebo 5.

2 6
možnosti
Foto

Nyní vím, kdo reaguje záporně pan Kindl a pan Mikel.

0 0
možnosti
JH

Také mi přijde, že prezident republiky slouží jako lovná zvěř....

5 7
možnosti