Vaječinový

To co se děje v posledních dnech je odrazem posthavlokratického systému politické a společenské situace, k jaké naše společnost "pravdy a lásky" dospěla 20 let od sametu.


Možná se v nějaké formě opakuje Kubiceho zpráva, kdy cílem je zviditelnit Soc. dem. Nicméně to co se děje je odrazem postupující fašizace společnosti. Prostor pro diskusi se menší. Lidé se starají jen o sebe, své ego a svůj prospěch. To že na Paroubka házejí vejce studenti? Nu co, v Německu hajlovali univerzitní profesoři. Lidská blbost se nevylučuje získáním vzdělání. Místo toho, aby se ve školách učila historie jaká byla, aby se děti naučili jaká ta společnost vlastně je, učili se jak vést stávku, co je podstatou kapitalismu, učí se vytržené překroucené bláboly, útržky z minulosti. Vzpomínám si, jak nám na univerzitě jedna docentka srdceryvně vyprávěla jak v Rusku pracovaly všude ženy i v těch těžších profesích. Zapomněla ovšem dodat, že to byl důsledek války, kdy chlapi prostě nebyli. A tak bych mohl pokračovat.
Úplně mě dojal zelený aktivista Penc, který dal trestní oznámení za vyvádění odpůrců z mítinku. Názorný příklad koho brčálníci vlastně zastupují. A že tak ODS zuří? Nedivím se. V Kolínské nemocnici měl soukromý podnikatel pronájem 30 tis. za měsíc, ale na zprivatizovaném přístroji vydělával přes milión měsíčně. Takhle to za modrásků funguje v praxi. A o peníze jde především. Proti vajíčkovým argumentům pravicových zbabělých zaslepenců dodám jen jedno: My se ODStrašit nedáme!

Autor: Zdeněk Milata | úterý 2.6.2009 13:22 | karma článku: 13,79 | přečteno: 908x
  • Další články autora

Zdeněk Milata

Povolební šachovnice

28.10.2013 v 9:29 | Karma: 5,82

Zdeněk Milata

Milovice jsou náš domov

9.10.2010 v 12:47 | Karma: 6,68

Zdeněk Milata

I já tam byl

22.9.2010 v 14:45 | Karma: 19,95