Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

PeTaX

24. 11. 2008 8:49
Milato Zdeňku

OSA, prostřednictvím pana Wagnera, se chová jako loupežník. Nejen zdaněním prázdných médií. Do očí bijící je příklad kamaráda, písničkáře. Je registrován jako autor u OSA. V okamžiku, kdy zahájí svoje veřejné vystoupení, kde hraje a zpívá pouze své písně, je POVINNEN odvést OSAe autorské poplatky! Část z nich mu později OSA refunduje. To je zločinné spolčení proti státu, občanům a zdravému rozumu!!!

0 0
možnosti
E

ephemeroptera

24. 11. 2008 8:21
Svědomí? žádný problém...

Já to vidím podobně... morálně s tím nemám naprosto žádný problém. Staženou hudbu z internetu už jsem si dle svého svědomí zaplatil na ceně nákupu HDD, prázdného CD, vypalovačky, flasjdisku, tiskárny a všeho kolem.... jak si to osa udělala, tak to má... Právě díky takovýmto organizacím přestává být pro občany zákon něčím svatým a nedotknutelným, ale právě naopak v něm vidí prosazování zájmů určitých skupin, a jeho porušování mu tudíž nepřináši noční můry jako tomu bylo kdysi... bere to spíše jako boj proti těmto organizacím... stát se tak bohužel stává jen takovým komisařem ekonomické moci....

0 0
možnosti
K

karel_vvv

24. 11. 2008 0:30
sprostá zlodějna

bolševistán jako vyšitý. Kdopak to asi zloboval - za vlády socanů. A kdo z toho bere peníze. Takzvaná kulturní (spíše kůlturní) fronta, ona oddaná děvka komunizmu. Jejich Česká televize. Média.

Kolik z objemu vybraných peněz dostanou autoři vědeckých publikací, projektů, počítačívých programů ? NIC.

0 0
možnosti
TH

SamTing Wong

23. 11. 2008 22:02
Poplatky

Před časem jsem se ty poplatky zajímal. Paní z organizace OSA mi odpověděla, že poplatek v žádném přípdě není předplatným, kterým se legalizuje např. písnička stažená z internetu.

Řekněme to takto - je to normální okrádání občanů, posvěcené zákonem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
V současné době jsem krajským zastupitelem Středočeského kraje, místopředsedou Komise pro bezpečnost a IZS a členem Výboru regionální rady regionu soudružnosti Střední Čechy. Jsem členem Komunistické strany Čech a Moravy. Vystudoval jsem řádně magisterský studijní program učitelství pro střední školy historie v kombinaci se společenskými vědami.
Jako člověk, kterého od devíti let zajímá politika, chci psát převážně o politice a věcech s ní souvisejících. Jsem přístupný všem názorům, které odpovídají podstatě člověka. Nemám rád předsudky a lidi hodnotím především podle toho jací jsou uvnitř a zda myšlenky jsou jejich vlastní a zda mohou lidstvo posunout dál, nebo mu nastavují zrcadlo. Nemám rád papouškovače nebo příslušníky stád. Člověk je jedinečná bytost a každý má právo být slyšen a hodnocen podle kvality názoru, který prezentuje.
src="http://toplist.cz/count.asp?id=874217&logo=mc" border="0" alt="TOPlist" width="88" heig

Seznam rubrik