Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikiš

1. 5. 2010 16:27
Ohlas klipu

Stalo se minulý týden v jednom biáku

 V setmělém sále kina na plátně přichází detektivové k bestiální vraždě staré paní. Jeden z týmu kriminalistů  položí otázku: " Kdo a proč tuhle starou paní zavraždil?"  Z kinosálu se ozve :" Issová s Mádlem. Nedala si vysvětlit, že nemá volit socdemku."

0 0
možnosti
M

medved.m

29. 4. 2010 9:58
A takové (exkrementy) nám, považte, dělají ZASTUPITELE :-(

- "Život bez dluhů? Ano jde, ale za cenu podvodů." TO JE PERLA HODNÁ SKUTEČNÉHO KOMUNISTY! Jinými slovy: budete-li dobře hospodařit a NEKRÁST, jste podvodníci!!R^;-D

Ty rudej trumbelíne, takhle se chovej doma, doufám, že dost brzy na to dojedeš a bude pokoj.

- řádně vystudoval učitelství a neumí gramatiku, pravopis ani shodu podmětu s přísudkem

- komunista a bere si do huby Okres na severu ;-D (no za to tě asi soudruzi z uliční organizace nepochválí...)

0 0
možnosti
PP

parat

27. 4. 2010 11:03
Sice od svých zelonohnědých dostanete body

ale vaše zaměstnání dává předpoklad, že jste napojen na státní penězovod. Lhát se namá, soudruhu a místo keců je důležité porovnání: procentativně jsme krizi zvládli hůř nebo lépe než Řecko, Maďarsko, Německo, Francie, Itálie atd.? Takže když slovemsko má daleko větší propad, to nevadí, my to napíšeme v číslech a jednodušší lidé pochopí, že levice je dobrá! Jste podvodník a to je problém. A dluh levice se nesplatí měsíc po nástupu, třinácté důchody, tužkovné, pohřebné, odborovné, násobné porodné má jít z jakých pězez? Nemohu dát rodině víc, než vydělám. Nemohu dát rodičům víc, než vydělám. Nemohu dát starým občanům víc, než stát vydělá! Jste lump!!!Rozkrade se deset miliard, ale schází bilión!!!

0 0
možnosti
ZK

Graetar

27. 4. 2010 9:46
No...

Ten klip mi sice dvakrát nesedne, ale takovou snůšku bolševických hovadin jako tady už jsem dlouho nečetl.

0 0
možnosti
FS

strnádek

26. 4. 2010 16:34
VOLÍM ČÍSLO 6

PRÁCI ČEST ! VOLÍM TAKÉ STRANU ČÍSLO 6.

Děkuji za příspěvek v BLOGU. Zcela souhlasím - rozhodně to nebyla KSČM, ale  polistopadové vládnoucí strany, které ČESKO přivedly k obrovské zadluženosti - už brzo to bude 1 500 000 000 000 Kč - k dluhu, který za ně ( za nás)budou muset splácet ještě pravnuci našich vnuků.

Rozhodně to není KSČM, která ČESKO zatáhla do vleklých, hlubokých a zejména cyklických KRIZÍ KAPITALISTICKÉHO NEŘÁDU - z kterýchkapitalistická formace      za celou dobu své existence nenašla východisko.

Rozhodně to není KSČM, která v malém ČESKU na 750 000 zaměstnanců připravila o jediný zdroj dosavadní obživy - tedy o práci - zbavila je života a vnutila jim ponižující živoření nezaměstnaných! DLOUHÝ, MOC DLOUHÝ BY BYL VÝČET ZLOČINŮ KAPITALISMU. Pro toho kdo to dočetl až sem - a nesouhlasí se mnou - mám otázku: Z vaší vůle jsme nuceni živořit  v REÁLNÉM KAPITALISMU. Je to skutečně natolik skvělý společenský řád - aby zde byl navěky a UŽ NIKDY JINAK ?

0 0
možnosti

jarinka

26. 4. 2010 22:57
Re: VOLÍM ČÍSLO 6

Souhlas. Kapitalismus jako nevyhovující systém pro většinu lidí byl už dávno překonán, ale my jsme se teď k němu bohužel zase vrátili - zase nazpět o tolik desítek let, kdy se jedni udělali pány a druzí jim posluhovali.

0 0
možnosti
MR

badodmrtvereky

26. 4. 2010 15:57
Pokleslé umění

Tyto dvě rychlokvašky co se umění týká,by se tomu měly spíše učit než vypouště do světa bludy.ODS za jejíž vlády spolu s KDUČSL,ODA v období řáídění tzv.neviditelné ruky trhu rozpustila do státního rozpočtu prostředky určené na důchodové zabezpečenía soc.systém,následně se tunelovaly fondy,banky a podniky a za druhé hrůzovlády ODS spolu s KDU-ČSL a SZ se sližovaly odvody na soci.zabezpečení a zdravotní systém a vznikl další propad příjmů státního rozpočtu a zvýšil se opět státní dluh.Je jisté,že v jiném kulturním státě by je v divadle pustili maximálně do kulisárny,ale tady se jim díky různým také umělcům dostává propagace a následně i nadprůměrných příjmů ,takže pro ně je volba ODS přímo úměrná jejich sobeckým zájmům, s heslem hamty -hamty ať mám víc.....!

0 0
možnosti

H8USuckers Reloaded

26. 4. 2010 15:59
Re: Pokleslé umění

zakázat jim hrát a zpívat... to by se vám líbilo co?? :-P

0 0
možnosti

H8USuckers Reloaded

26. 4. 2010 15:53
Rudý zrůdy

"Kdo tu nadělal dluhy není třeba řešit. Komunisti to nebyli."

- ti jen za 40 let své hrůzovlády přivedli republiku téměř ke krachu a dluhy vznikly až po převratu, kdy se musely vynaložit miliardy na odsíření vduchu, dekontaminování půdy od ruský prasat / tedy vlastně vojáků kteří lili naftu a oleje do polí.... museli se nakoupit technologie modernizovat nekonkurence schopné podniky atd... prostě uklidit bordel který tu komunisti napáchali - tak opravdu za komunistů dluhy nevznikly:-P

0 0
možnosti
T

theofil.bentley

26. 4. 2010 15:38
Mily Milato,

diiky! uplne jste mi pripomel detsvi a tolik krasnych vzpominek. Jako bych zase listoval Rudym pravem z roku 1980.

0 0
možnosti

vcapkova

26. 4. 2010 14:49
Nervózní komunista - to nemá chybu.

Jen více takových spotů. :-)

0 0
možnosti
V

VybornejFilmOtikuRumunskej

26. 4. 2010 13:35
vi pan autor co to je janicar?

protoze pokud ano, tak jsem toto slovo v kontextu nepochopil

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
V současné době jsem krajským zastupitelem Středočeského kraje, místopředsedou Komise pro bezpečnost a IZS a členem Výboru regionální rady regionu soudružnosti Střední Čechy. Jsem členem Komunistické strany Čech a Moravy. Vystudoval jsem řádně magisterský studijní program učitelství pro střední školy historie v kombinaci se společenskými vědami.
Jako člověk, kterého od devíti let zajímá politika, chci psát převážně o politice a věcech s ní souvisejících. Jsem přístupný všem názorům, které odpovídají podstatě člověka. Nemám rád předsudky a lidi hodnotím především podle toho jací jsou uvnitř a zda myšlenky jsou jejich vlastní a zda mohou lidstvo posunout dál, nebo mu nastavují zrcadlo. Nemám rád papouškovače nebo příslušníky stád. Člověk je jedinečná bytost a každý má právo být slyšen a hodnocen podle kvality názoru, který prezentuje.
src="http://toplist.cz/count.asp?id=874217&logo=mc" border="0" alt="TOPlist" width="88" heig

Seznam rubrik