Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dapa

18. 12. 2008 15:02
Hoďte si, ale vánočně

Za Bushe v čepici Santa Clause extra body na:

http://www.lewispr.com/viral/bashabush

0 0
možnosti
J

jana555

18. 12. 2008 11:51
házím na vás

házím na vás moji botu. Jak říkáte o sobě: nemáte předsudky a hodnotíte za myšlenky, zda lidstvo posunou dál. Vaše myšlenky jsou staré a kvalita vašeho názoru je mizivá. Jen papouškujete s příslušníky stáda SOCKSĆ. Rv  

0 0
možnosti
PS

B-Rumla

18. 12. 2008 11:28
Koho jsem si představoval já?

Díky za hru, moc jsem se pobavil.

Jinak musím přiznat, že jsem si tam spíš představoval nějakého komunistu. Nebo alespoň sociálního demokrata. Tak či onak je to stejný zlořád hlásající utopické lži...

Nebo mi snad budete tvrdit, že za komunismu jste mohl beztrestně hanět členy vlády, jako se teď navážíte do Julínka s Cikrtem? Zneužíváte demokracii, kterou komunismus zahubil. Doufám, že se historie nezopakuje. Botu na vás na všechny ;-)

0 0
možnosti
D

důchodce

18. 12. 2008 14:07
Re: Koho jsem si představoval já?

Apropos. Cituji: "beztrestně hanět členy vlády"... Od kdy je ctěný pane mistr Cikrt členem vlády? Že by mi cosi uniklo? Nebo jste toliko nechal příliš hněv cloumat svým majestátem?

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
V současné době jsem krajským zastupitelem Středočeského kraje, místopředsedou Komise pro bezpečnost a IZS a členem Výboru regionální rady regionu soudružnosti Střední Čechy. Jsem členem Komunistické strany Čech a Moravy. Vystudoval jsem řádně magisterský studijní program učitelství pro střední školy historie v kombinaci se společenskými vědami.
Jako člověk, kterého od devíti let zajímá politika, chci psát převážně o politice a věcech s ní souvisejících. Jsem přístupný všem názorům, které odpovídají podstatě člověka. Nemám rád předsudky a lidi hodnotím především podle toho jací jsou uvnitř a zda myšlenky jsou jejich vlastní a zda mohou lidstvo posunout dál, nebo mu nastavují zrcadlo. Nemám rád papouškovače nebo příslušníky stád. Člověk je jedinečná bytost a každý má právo být slyšen a hodnocen podle kvality názoru, který prezentuje.
src="http://toplist.cz/count.asp?id=874217&logo=mc" border="0" alt="TOPlist" width="88" heig

Seznam rubrik