Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

milovnikabsurdistanu

18. 12. 2008 17:23
Zrušit vlaky!!!

Hromadnou dopravou cestují pouze socky a levicoví voliči (Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti
OU

18. 12. 2008 17:13
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
P

přezdívka13

18. 12. 2008 15:40
jestli tohle je

krajský zastupitel, tak už se nedivím, že ti schopní a chytří nejsou v politice, protože by se museli potkávat s těmito totálními vymaštěnci a na to každý žaludek nemá

0 0
možnosti
A

Aveva

18. 12. 2008 15:01
Tak teď nevím?

Má ještě smysl kupovat tu novou modrou vlajku nebo mám jet k rodičům vyhledat ve sklepě zase ty rudé se srpem a kladivem?

Jak chcete v atmosféře rovnostářství, solidarity dosahovat produktivity?

Nikdo z ekonomů na to ještě nikdy nebyl schopen odpovědět!

Jedině hrozba fyzickou silou, koncentráky a pracovní tábory pak ještě dokáží trochu hnout s člověkem v atmosféře rovnostářství, odměny bez práce a bez zodpovědnosti o vlastní budoucnost.

0 0
možnosti
VV

vaclav

18. 12. 2008 13:51
Výborně

Jo , jo , správná úvaha....Držím palce....acesk.skypeáclav

0 0
možnosti
SN

kuča

18. 12. 2008 8:21
Pane Milato,

:-)jsem už poměrně starý člověk, ale napsal jste to pěkně. Tak to skutečně v tomto státě funguje. Výdělečné do soukromých rukou, a ztrátové ať si nechá stát samozřejmě za řízení neschopných a nebo všehospných manažerů.¨! Pracoval jsem za totality jako vedoucí hospodářství státního statku,(řada lidí samozřejmě už neví o čem je řeč) , o velikosti asi 9OO ha a když přišla celoroční inventura počítaly se i motyky vidle a lopaty. Muselo všechno na kus sedět se skladovými kartami. A dnes? Miliardy a miliony odcházejí, nikdo neví kam a všichni jsou vysmátí. Já jsem měl obavu, že mě při nesrovnalostech vyhodí( ne, že by to bylo tak dobře placené, uživil bych se i jinak), ale bylo v mém okuhu známých poměrně prestižní postavení a proto jsem si ho vážil!A proto-nákl.doprava do soukr.(Řebíček)¨, osobní - státní! Přeji pěkný den!

0 0
možnosti
MS

BingoXX

18. 12. 2008 12:18
Re: Pane Milato,

já si státmí statky pamatuji velice dobře i kolik desítek milionů spolkly na státních dotacích a kolik měl každý zaměstnanec ze statkového vykrmeno prasat, ovcí a slepic. Byla to stejná černá díra na peníze jako tehdejší ČD. A nákladní doprava nešla do soukromých Řebíčkových rukou, je to státní akciovka a jestli ji někdo někdy koupí, tak možná německé Cargo, jednotlivec by měl těžko dost miliard na koupi a ještě pak další miliardy na obnovu vozového a lok. parku!Nakonec jako zaměstanci mě to je jedno kdo to bude vlastnit, jen když dobře zaplatí.

0 0
možnosti
MS

BingoXX

18. 12. 2008 7:21
zajímavé je

že jako krajský zastupitel jistě víte o dotacích na autobusovou dopravu, které se také každoročně navyšují a nejsou o moc menší mež na železnici. Tam to nevadí, po soukromých dopravcích nechcete aby si tu dopravu v zájmu státu dotovali sami a železnice by měla?

0 0
možnosti
P

pmichak

18. 12. 2008 0:56
skoda

skoda, ze to Gorbacov rozpustil. mohli jsme dal budovat rozvinutou socialistickou spolecnost, nemci by stali na nase favority fronty. Severeni Korejci sparum zapadu unikli a dopracovali to na 40% podvizivene populace. jejich jizni sousede jsou v prumeru o 10 cm vyssi, asi aby mohli koukat pres plot na ten zazrak. vice takovych clanku.

0 0
možnosti
P

přezdívka13

18. 12. 2008 15:42
Re: skoda

aby mohli koukat na ten zázrak;-D;-D;-D;-DR^ geniální

0 0
možnosti
ML

m. l.

18. 12. 2008 0:20
Tak, správně

Ještě najít v Praze na Vltavě vhodný parník s kanónem.

0 0
možnosti
PK

dolch

18. 12. 2008 0:24
Re: Tak, správně

Jo, jo, nejlíp, aby se jmenoval ABPOPA, nebo tak nějak, typicky česky. Rv

0 0
možnosti
PK

dolch

17. 12. 2008 23:51
Ty vago

ty se mi líbíš, hošane V Škoda, že tu není ikonka s pusinkou. Kam se na tohle hrabou mezinárodně politický vztahy a život cizinců v ČR.

p.s. Strana pozměňuje směrnice pro styk s věřejností (jakýkoli) - tvařte se intelektuálně a hlavně neříkejte, z které jste strany. Třeba to nepoznají. Rv:-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
V současné době jsem krajským zastupitelem Středočeského kraje, místopředsedou Komise pro bezpečnost a IZS a členem Výboru regionální rady regionu soudružnosti Střední Čechy. Jsem členem Komunistické strany Čech a Moravy. Vystudoval jsem řádně magisterský studijní program učitelství pro střední školy historie v kombinaci se společenskými vědami.
Jako člověk, kterého od devíti let zajímá politika, chci psát převážně o politice a věcech s ní souvisejících. Jsem přístupný všem názorům, které odpovídají podstatě člověka. Nemám rád předsudky a lidi hodnotím především podle toho jací jsou uvnitř a zda myšlenky jsou jejich vlastní a zda mohou lidstvo posunout dál, nebo mu nastavují zrcadlo. Nemám rád papouškovače nebo příslušníky stád. Člověk je jedinečná bytost a každý má právo být slyšen a hodnocen podle kvality názoru, který prezentuje.
src="http://toplist.cz/count.asp?id=874217&logo=mc" border="0" alt="TOPlist" width="88" heig

Seznam rubrik