Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M89i47l42a60n 68V85í92t

24. 4. 2014 2:35

Jasně, složitý problém = jednoduché řešení: odsunout, zrušit, vygumovat! Život jde dál a žen je přece fůra! Jenže já jsem jen 1! A různé ženy = stejný problém - vypadá to na softvérovou chybu u mě. Nepiju, nehulím - takže se zkusím z toho vypsat, je mi líto M.

1 0
možnosti
Foto

Sám v sobě se hrabat je dobrý jen pokud má člověk kule se sám odoperovat...a i tak z toho koukaj spíš potíže.;-D

Romantikům se omlouvám, už to tak mám.;-)

0 0
možnosti
DT

Krásné!

Musela jsem se usmát, když jsem četla vaše info o autorovi. :-) Sedím tu s kafem, vedle v krbu plápolá oheň, co jsem před chvílí rozdělala a nade mnou jemně bzučí ventilátor. 

Těším se na vaše další texty, autore, krásný den vám i vaší lásce. R^

0 0
možnosti
Foto

M96i90l74a12n 47V23í80t

24. 4. 2014 2:52

!!V!! Skvělé! Cíl splněn! Krb + kafe + krásná čtenářka! Laskonka by nebyla? Psa, totiž fenu, mám :-), za kus žvance by šla světa kraj!

I vaše přání se dnes (včera) splnilo: měli jsme hezký den, príma večer a skvělou noc! Leč jeden problém vyřešíme, svět je nádherný - další dva čekají za dveřmi. Budu-li mít čas, napíši úvahu - moji teorii "předpokladu" proměny krátkodobého vztahu v dlouhodobý - jenže převedení teorii do praxe? To je sakra těžké :-(!!!

!! TIP !!V "historii článků" najdete asi 30 mých literárních pokusů z minulého roku, kdy jsem měl čas i psát. A pro nenapravitelné optimisty mám doma, v krabici od bot - ne miliony opravdu ne - jen pár výtisků vloni vydaného "all/autobiografického románu" ?

0 0
možnosti
RK

To je na mě moc složitý... Prostě buď vztah funguje (občasné drobné přeháňky pochopitelně nevadí), nebo nefunguje a tím to končí. Filozofování nemá smysl.

0 0
možnosti
RT

Hezké,nic není černé nebo bílé.Jak se říká srdci neporučíš.

0 0
možnosti