Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kouřila jsem jen do cca sedmnácti.....vůbec mi to naštěstí nechutnalo....

Tím pádem jsem našetřila za celý život hotový majlant....ten jsem ovšem dávno zas utratila....za jiné zajímavé věci....!!

0 0
možnosti
Foto

M35i53l69a14n 94V60í68t

29. 12. 2016 15:39

No jo no - zajímavých věcí je mnohem více, než-li (správně: nežli) peněz

0 0
možnosti
Foto

Krásné připomenutí .....svého času, před mnoha a mnoha lety, jsem taky po tři roky musela na chmelovou brigádu, celkem třikrát. Nemám zdání, kolik valut jsme vydělali naší drahé socialistické vlasti.....ale naučila jsem se tam činnostem, které jsem ještě neprovozovala. Nejzajímavější bylo určitě kouření. Připadali jsme si všichni najednou úplně dospělí....ač nám bylo patnáct....

Milane, těším se na pokračování, bude jistě zajímavé...;-)R^!!

0 0
možnosti
Foto

M49i20l32a96n 29V93í89t

27. 12. 2016 22:50

Děkuji za vlídná slova. Jen si dovoluji opět připomenout, že příběh sestřičky P. je opět jen několik kapitol z románu, tedy víceméně fikce, byť námět dodal život: realitou byla chmelová brigáda, nevlídná ubytovna, KSM, nevalná strava, dokonce i bufet existoval a především otravnej déšť. Obec se jmenovala Hořesedly - takže co chybělo? Berounská zdrávka, Ochmelka, experimenty v tak širokém měřítku. Právě jsem dodělal 6. díl a troufám si tvrdit, že další příběhy sestřičky P. přinesou překvapivou zápletku a ještě překvapivější rozuzlení. Jinak já jsem byl málo učenlivej - kouřit jsem se nenaučil dosud :-) M.

1 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem "exot". Myslím jinak, konám jinak a také jinak píši! Věřím, že nejsem jediný, že jsme aspoň dva, doufám, že existuje "můj ideální" čtenář. Čtenář, který si sedne s kávou k počítači, najde si "mě" a čte... zapomene na čas, kafe mu stydne a bábovka osychá. Když dočte, zdolá kávu na 3 loky a jde konečně něco pořádného dělat!

 

A kdo jsem já? Zcela jistě:

 

Muž spíš starý - nežli mlád, spíše chorý - nežli zdráv! Spíš jsem těžší - nežli lehčí, spíše píši - nežli řečním! Spíš jsem zvíře - nežli kráska, všechno sním a ještě mlaskám! Chci být vtipný a ne smutný - předsevzetí: nebýt trapný! Dnes jsem tu a ... zítra? Kdo ví?