Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

21.12.21 - kontrola, bezpečnostní pásy: 1.příslušník: "kolik vám mám za to neudělit? 2. příslušník (lustruje doklady): "víte co, já vám přeju všechno nejlepší k narozeninám!"

0 0
možnosti
Foto

2x pokuta za rychlost, též od úředníka z magistrátu, ale chápu. Jet 89 na sedmdesátce bylo ee.

Několikrát jsem se z pokuty vykecala. I z přestupku otočení se na křižovatce. To bylo v Praze - sem tam bloudila jak pes Goro a mé smutné oči a výraz opuštěného koťátka zabral =pokuta 0.

0 0
možnosti
Foto

Dodatek. Byla to dvouproudová, světelná křižovatka u Štěrbohol. Prostě jsem jako odbočila doleva, do vedlejší, ale střihla jsem to zase na hlavní, jen v opačném směru. Prasárna, já vím.:-)

0 0
možnosti
Foto

S Kavalírem bych tě pustila zadarmo!:-)

A ten první případ - škoda mluvit, nechci dostat BAN.

0 0
možnosti
Foto

Problém je u městské policie. Každé město, které si zřídilo MP má v rozpočtových příjmech pokuty udělované MP a ze správního řízení o dopravních přestupcích. Pokud se tyto příjmy neplní, je to vytýkáno jak MP tak úředníkům ze správního řízení a jsou jim kráceny prémie.

Osobní zkušenost, pár let jsem dělal rozpočtáře na MÚ. Když jsem říkal, že by ty pokuty neměly být v rozpočtových příjmech bylo mě řečeno, že tomu nerozumím a že s těmito penězi se již počítá.

0 0
možnosti
ZZ

Příjem z pokud je zanedbatelný ve srovnání s náklady na MP.

;-(

0 0
možnosti
KV

U Policie, stejně jako v životě obecně, platí dvě vzájemně na sebe navazující pravidla. Iniciativní blbec je horší než třídní nepřítel a z něj vyvozené, nejhorší srážka je srážka s blbcem.

Mohu říci, že v drtivé většině mých setkání s policisty ať už dopravními, těch byla většina, či jinými, jsem se setkal s korektním jednáním. Na druhé straně se snažím jednat s nimi také korektně. Něco jsem provedl, chytil jsi si mně, máš mně mít.

0 0
možnosti
VF

Zastavili mě soudruzi SNB a já jsem hlásila, že jsem opravdu snížila rychlost mého Trabantu na předepsaných čtyřicet v hodině v tom místě. Příslušník se jen zeptal "a kde máte pásy?" Zasmála jsem se a zeptala se, "tak za kolik to bude?" "Tak si pásy dejte a jeďte." Ale to jsem byla ještě mladá. Dnes by mně asi zkontrolovali lékařské potvrzení, že v mém věku smím řídit auto.;-(

0 0
možnosti
VV

Taky jste mi propomela:

Svagr absolutni technicky antitalent si do sve Oktavie r.v. 1960 nabastloval ty bezpecnostni pasy. Tenkrat ho za to prislusnici pri kontrolach chvalili. Dnes by mu jiste sebrali technicak.

1 0
možnosti
Foto

Milane, přeji ti na tvých trasách slepé a hluché příslušníky!!R^:-)

0 0
možnosti
Foto

M21i25l14a35n 96V67í28t

5. 2. 2022 14:00

Nemusí být postižení :-), stačí vstřícnost. Vzpomněl jsem si na 1 případ: zvoní mobil, volá MP: 'Máte otevřené (asi 5 cm) okno u spolujezdce.' Vyklušu z domu, omlouvám se ... příslušník se jen usmál a jako důvod uvedl technickou závadu. Předpokládám, že po vysvětlení: 'zapomněl jsem' bych mohl / musel být pokutován pro vzdálení se od neuzamčeného vozu. A tak si představuji tu vstřícnost - když nejde o život, jde o ......?

0 0
možnosti
Foto

Ráda jsem si vás přečetla;-)R^ a to nejen na výzvu Šárky (taky pomáhá a chrání);-D

1 0
možnosti
Foto

M51i28l12a72n 25V94í98t

5. 2. 2022 14:02

To jsem rád. Vysvětlení bude v zítřejším blogu :-)

1 0
možnosti
PL

Za volantem jsem od 70.let zažil spoustu neférových "příslušníků", co si potřebovali "bouchnout" stůj, co stůj, a nebylo proti té zvůli odvolání. Teď už se mi orgáni zdají "zklidněnější" a věcnější.

Rád si vzpomenu na začátek devadesátek na Žižkově, zima, mráz, zastavil jsem méně než 3 m od tramvajových kolejí, abych zaběhl narychlo do zeleniny pro nějaké ovoce. Během minuty už tam na mě čekal uniformovanej a "pane řidiči, jste si vědom..., a víte že mohu na místě uložit až... předložte doklady...proč jste zastavil...aha pomeranče pro děti...ukažte, máte ty děti uvedené v OP?...měl bych vám uložit alespoň 100 Kč(s), ale vy se teď vrátíte do obchodu a koupíte dětem za ty peníze další vitamíny" R^ Jak výchovné!

0 0
možnosti
PK

To je skutečně ukázkové naplnění toho známého hesla..Pomáhej a .... jinak by vás asi něco trefilo:-)

0 1
možnosti
Foto

M61i95l96a56n 81V40í46t

5. 2. 2022 14:05

Super jednání - super chlap. Kterej? Oba!

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem "exot". Myslím jinak, konám jinak a také jinak píši! Věřím, že nejsem jediný, že jsme aspoň dva, doufám, že existuje "můj ideální" čtenář. Čtenář, který si sedne s kávou k počítači, najde si "mě" a čte... zapomene na čas, kafe mu stydne a bábovka osychá. Když dočte, zdolá kávu na 3 loky a jde konečně něco pořádného dělat!

 

A kdo jsem já? Zcela jistě:

 

Muž spíš starý - nežli mlád, spíše chorý - nežli zdráv! Spíš jsem těžší - nežli lehčí, spíše píši - nežli řečním! Spíš jsem zvíře - nežli kráska, všechno sním a ještě mlaskám! Chci být vtipný a ne smutný - předsevzetí: nebýt trapný! Dnes jsem tu a ... zítra? Kdo ví?